Stránka 1 z 1
Rýžovar, máte s ním zkušenosti?
Napsal 25 bře 2017 10:37
od Ann
Slyšela jsem, že rýže vařená v rýžovaru je mnohem chutnější, než vařená klasickým způsobem. Vyplatí se koupit?
Napsal 25 bře 2017 10:38
od Mudr.Lant
Uvažovali jsme o rýžovaru, ale pro to množství, co sníme, se to nevyplatí, ale děláme rýži v tlakáči a je rozhodně chutnější než klasické vaření.
Napsal 25 bře 2017 11:00
od satam
Kdo umí umí a nepotřebuje na to rýžovar ani tlakáč. Nemluvím o sobě ale o mé ženě
Podotýkám, že vycházím z vyzkoušení všech 3 druhů přípravy.
Napsal 25 bře 2017 11:04
od Mudr.Lant
... no, nechtěl bych ty kastroly drbat.
Napsal 25 bře 2017 11:23
od satam
Je vidět, že to máš už vyzkoušené
Já drbání kastrólů od rýže neznám, co to je :?:
Napsal 25 bře 2017 11:30
od Mudr.Lant
To se zeptej svojí ženy a ne mně.
Napsal 25 bře 2017 11:35
od satam
Moje žena si dovoluje tě jako znalce požádat, abys jí vysvětlil, jak vypadá kastrol od rýže, který se musí drbat. Říká, že ji nejspíš permanentně připaluješ a že tě klidně naučí ji vařit správně. Stačí, když se zastavíš u nás na západě.
Napsal 25 bře 2017 11:39
od Mudr.Lant
Nechávám prostor pro jiné, kteří Ann poradí.
Napsal 25 bře 2017 16:24
od Ann
Děkuji za vysvětlení. Chápu to tedy tak, že hrnec je pro svobodné pány a kdo má manželku, nepotřebuje hrnec. :)