Stránka 1 z 1

Hlíva ústřičná konzumace za syrova

Napsal 25 bře 2017 16:49
od Šebestová Bronislava
Je to pravda že se může konzumovat hlíva ústřičná za syrova? Četla jsem to v jednom časopise ale raději se chci zeptat než to zkusím. Připadá mi totiž že syrová houba bude mít více vitamínů než uvařená.

Napsal 25 bře 2017 16:53
od Mudr.Lant
Prý může. Někdo ji dodává do salátů nebo pomazánek.

Napsal 26 bře 2017 10:29
od Edí
Nikdy jsem to nezkoušel ale bude podle mě za syrova hodně tvrdá.

Napsal 26 bře 2017 10:43
od Ann
Šebestová Bronislava Připadá mi totiž že syrová houba bude mít více vitamínů než uvařená.
Tepelnou úpravou zničíš jen vitamín C, kterého tam stejně moc není.