Je ta dnešní mládež už tak rozežraná?

Všeobecná poradna pro dotazy z běžného života. Zeptejte se zkušených rádců. Auto moto, dům a byt, zahrada, vaření, zdraví, sport, PC, kutilství, společnost, móda, zvířata.
Mudr.Lant

Je ta dnešní mládež už tak rozežraná?

Nový příspěvek od Mudr.Lant » 27 bře 2017 18:14

Donesl jsem do pijasu* na ochutnávku něco z mé práce, ochutnali jen ti starší (nad 40 let) , ale mladí se vymlouvali, že to nemají rádi. To jsou opravdu závislí jen na hranolcích, hamburgerech nebo z další nabídky z KFC, McDonald's? :shock:

* Pijas je místnost, kde se schází půlka obyvatel paneláku a blízkého okolí.
výslužka.jpg
Poznámka majitele:Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Zdravestravovani.cz a proto je doporučuji.

Paulie
člen
Příspěvků 1535
Registrován 16 úno 2016 08:21

Nový příspěvek od Paulie » 27 bře 2017 18:35

Škoda že jsem tam nebyl já. Jsem pod 40 let ale neodolal bych. Krásná práce :-)( . To tam byl zrovna nějaký zájezd vegetariánů ne :-:u ? Takovému dílu přece nejde odolat I-:(

Ann
člen
Příspěvků 6632
Registrován 06 črc 2016 09:33

Nový příspěvek od Ann » 27 bře 2017 18:57

Je to lákavé, já bych si dala. :lol:
U mladých je to jinak, nejedí jen hranolky a hamburgery, naopak, snaží se jíst zdravě a držet si figuru.

satam
zkušení rádci
Příspěvků 6475
Registrován 27 úno 2017 13:17

Nový příspěvek od satam » 27 bře 2017 19:03

Prosím, nebrat jako provokaci.
Zajímalo by mě tedy, na co je pamlsková vyhláška, když se mladí snaží jíst zdravě (a velmi často je to s tou snahou o zdravé jídlo pravda) :?:
PS: K tomu talíři bych si klidně sedl a jedl dokud bych mohl, nebo dokud bych ho nevyprázdnil :-y

Mudr.Lant

Nový příspěvek od Mudr.Lant » 27 bře 2017 19:15

satam Prosím, nebrat jako provokaci.
Zajímalo by mě tedy, na co je pamlsková vyhláška, když se mladí snaží jíst zdravě (a velmi často je to s tou snahou o zdravé jídlo pravda) :?:
PS: K tomu talíři bych si klidně sedl a jedl dokud bych mohl, nebo dokud bych ho nevyprázdnil :-y
No, sníst 2 a půl kila + polévku, tak to je na zápis aspoň do české knihy rekordů. :lol:

Paulie
člen
Příspěvků 1535
Registrován 16 úno 2016 08:21

Nový příspěvek od Paulie » 28 bře 2017 18:08

Mudr.Lante, Dostal jsem od známého uzený bůček. Byla to lahoda. Lze si i u tebe objednat? Neznám nikoho ve svém okolí kdo by to dělal. Byla to ale bomba.

Mudr.Lant

Nový příspěvek od Mudr.Lant » 28 bře 2017 18:26

Paulie Mudr.Lante, Dostal jsem od známého uzený bůček. Byla to lahoda. Lze si i u tebe objednat? Neznám nikoho ve svém okolí kdo by to dělal. Byla to ale bomba.
Žes si nevzpomněl včera! V neděli jsem zajížděl novou udírnu a na zkoušku jsem udělal jen 3 kousky bůčku, mohl jsem ti poslat ochutnávku. Už se po nich slehla zem. :cry: Ale samozřejmě že přijímám objednávky i na klobásky.
bůček.jpg
klobásky.jpg

satam
zkušení rádci
Příspěvků 6475

Nový příspěvek od satam » 28 bře 2017 18:28

Fuj, provokatére :lol: :lol: :lol:

Mudr.Lant

Nový příspěvek od Mudr.Lant » 28 bře 2017 18:33

A to je teprve FUJ :lol:
bůček-roláda.jpg

satam
zkušení rádci
Příspěvků 6475

Nový příspěvek od satam » 28 bře 2017 18:37

Voe, to je FUJ na druhou :lol:

Mudr.Lant

Nový příspěvek od Mudr.Lant » 28 bře 2017 18:46

Nebudu tu dávat žádné fujtably a raději jdu k večeři. Jo, a děkuji.
jitrnička.jpg
Poznámka majitele:Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Zdravestravovani.cz a proto je doporučuji.

Odpovědět
  • Podobná témata
    Poslední příspěvek