Pokus stojí guláš (normální porce) 82 kč, kolik na tom tak může mít majitel hospody?
Poznámka majitele:
Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s
Zdravestravovani.cz
a proto je doporučuji.
Kolik mají výdělek v hospodě na jednom obědě?
Na těch 30,-Kč klidně zapomeň. Zisk majitele bude maximálně v jednotkách korun, protože do ceny toho guláše se musí započítat nejen suroviny a spotřebovaná energie, ale dále mzda kuchaře, mzda číšníka, nájem za hospodu, topení a ostatní energie přímo při vaření nevyužité, voda, zdravotní a sociální pojištění majitele, daně (obecně) a jánevímcoještě. Musí majitel dobře počítat, aby náhodou na něco nezapomněl a nebyl ztrátovýferdouch Zisku. Myslíte že má z jednoho oběda třeba 30 kč? Je to reálné?
PS: Tržba je pochopitelně těch zprvu uvedených 82,-Kč
Tak či tak, kuchyň v hospodě dělá tržby největší.
Poznámka majitele:
Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Zdravestravovani.cz a proto je doporučuji.
Poznámka majitele:
Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Zdravestravovani.cz a proto je doporučuji.