Stránka 1 z 1
Roura v plecku?
Napsal 07 dub 2017 17:54
od Nikolaj
Koupil jsem plecko na guláš. Při krájení koukám že je tam nějaká roura. Okamžitě mi přešla chuť. Co to je? Jako žíla nebo něco tak.
Poznámka majitele:Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s
Zdravestravovani.cz
a proto je doporučuji.
Napsal 07 dub 2017 18:53
od Mudr.Lant
Může se jednat o šlachu, kterou vyřízni a pokračuj ve vaření.
Napsal 10 dub 2017 14:41
od Potkan
Občas jsem to viděl v konzervě "vepřové maso ve vlastní šťávě". Je to nějaká tepna nebo tak něco.
Napsal 10 dub 2017 15:23
od Ann
A dokonce je zdravé šlachu nebo tepnu jíst.
Udržuje to zdravé klouby.
Napsal 11 dub 2017 06:52
od Mudr.Lant
V plecku žádná tepna není!
Napsal 11 dub 2017 14:48
od Ann
Vepřová plec je skupina ramenních svalů a kde jsou svaly, jsou i šlachy. Jak sám píšeš.
Napsal 11 dub 2017 17:50
od Mudr.Lant
Ano, píšu
šlachu, ale ne tepnu!
V plecku žádná tepna není!
Napsal 11 dub 2017 18:20
od Ann
V plecku není. To ale nepopírá to, že by byla zdraví prospěšná, kdyby ji někdo snědl. Třeba v tlačence, nebo huspenině.
Napsal 11 dub 2017 18:23
od Mudr.Lant
... a bavíme se vůbec ještě o plecku?
Poznámka majitele:Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s
Zdravestravovani.cz
a proto je doporučuji.