Všeobecná poradna pro dotazy z běžného života. Zeptejte se zkušených rádců. Auto moto, dům a byt, zahrada, vaření, zdraví, sport, PC, kutilství, společnost, móda, zvířata.
-
Alois
Nový příspěvek
od Alois » 11 dub 2017 18:50
Proč chodit do sauny, je nějaký důvod?
Poznámka majitele:Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s
Zdravestravovani.cz
a proto je doporučuji.

-
Vít
Nový příspěvek
od Vít » 11 dub 2017 18:51
Saunování je zdravé. Při saunování se z těla vyplavují škodlivé látky a to je pro tělo důležité.
-
Mária
Nový příspěvek
od Mária » 11 dub 2017 18:52
Navíc se tím i posiluje imunita. Dobré je chodit do sauny a zároveň se otužovat. Uděláš tak něco pro své zdraví.
-
Kamilll
Nový příspěvek
od Kamilll » 11 dub 2017 18:53
Sauna je prý dobrá i na krásnou pokožku. Všimni si že lidé kteří chodí do sauny pravidelně mají krásnou napnutou kůži bez nějaké celulitidy a podobných věcí.
-
Andrea
Nový příspěvek
od Andrea » 18 čer 2024 22:42
Ano souhlasím, že saunování je dobrá cesta k hezčí pokožce bez celulitidy a lepší imunitě, ale s tou imunitou jsem byla na štíru nějakou dobu, tak jsem tělu ještě dopomáhala vitamíny z Wecare, které imunitu ještě více nakopnou. Teď už máme na domečku saunu i ochlazovacím bazénkem, tak se mohu saunovat o sto šest :-)
Poznámka majitele:Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s
Zdravestravovani.cz
a proto je doporučuji.

-
Kokonka
- člen
- Příspěvků 2
- Registrován 31 črc 2024 15:59
Nový příspěvek
od Kokonka » 06 srp 2024 09:45
Saunování přináší řadu zdravotních výhod. Sauna pomáhá uvolnit napětí ve svalech, podporuje detoxikaci těla prostřednictvím pocení a zlepšuje krevní oběh. Pravidelné návštěvy sauny mohou také posílit imunitní systém, snížit stres a přispět ke zlepšení kvality spánku.
Pomáhá vytvářet hormony štěstí, jako je endorfin. Při pobytu v sauně se zvyšuje tělesná teplota, což stimuluje produkci endorfinů, které přispívají k pocitu euforie a celkovému zlepšení nálady. Tento proces také pomáhá snižovat úzkost a stres, což z ní činí skvělý nástroj pro mentální pohodu
-
-
- 3 Příspěvků
- 1040 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Fidlana
25 srp 2016 16:47
-
-
- 3 Příspěvků
- 881 Zobrazení
-