Všeobecná poradna pro dotazy z běžného života. Zeptejte se zkušených rádců. Auto moto, dům a byt, zahrada, vaření, zdraví, sport, PC, kutilství, společnost, móda, zvířata.
-
Lanček
Nový příspěvek
od Lanček » 17 dub 2017 20:05
Lze z ní udělat třeba i polévku nebo je ke konzumaci jen za studena?
-
Mudr.Lant
Nový příspěvek
od Mudr.Lant » 17 dub 2017 22:10
Proč by se rukola nemohla užívat v teplé kuchyni? Taková rukola v polévce nemá chybu!
-
Jitule
- člen
- Příspěvků 1592
- Registrován 20 bře 2016 07:27
Nový příspěvek
od Jitule » 18 dub 2017 13:49
Také ji používám v teplé kuchyni. Dávám ji i podušenou do těstovin, dokonce i do rizota. Někdo ji může i přidat ke špenátu. Ona má specifickou chuť a jak si na ni zvykneš tak ji můžeš používat podle sebe i v teplé kuchyni.
-
-
- 2 Příspěvků
- 870 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Paulie
14 dub 2016 19:16
-
-
- 2 Příspěvků
- 758 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Lída456
03 říj 2016 19:33
-
-
- 2 Příspěvků
- 929 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od xPETRx
04 říj 2016 08:44
-
-
- 1 Příspěvků
- 561 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Paulie
28 úno 2017 18:42
-
-
- 4 Příspěvků
- 1009 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Zahradník Ota
25 dub 2017 16:15