Želatina bez tepelné úpravy

Všeobecná poradna pro dotazy z běžného života. Zeptejte se zkušených rádců. Auto moto, dům a byt, zahrada, vaření, zdraví, sport, PC, kutilství, společnost, móda, zvířata.
Maty

Želatina bez tepelné úpravy

Nový příspěvek od Maty » 30 bře 2016 23:54

Chci se zeptat, jestli je prášková želatina vůbec stravitelná bez tepelné úpravy, například zamícháním do tvarohu nebo jogurtu?

Poznámka majitele:
Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Zdravestravovani.cz a proto je doporučuji.




Uživatelský avatar
Jitule
člen
Příspěvků 1592
Registrován 20 bře 2016 07:27

Nový příspěvek od Jitule » 30 bře 2016 23:57

Co mám doma želatiny tak na všech je tepelně upravit. Jinak se z toho želatina nestane.

Uživatelský avatar
Ralf
člen
Příspěvků 1378
Registrován 22 bře 2016 19:18

Nový příspěvek od Ralf » 31 bře 2016 00:28

Pokud želatina neprojde tepelnou úpravou tak ti může být hodně špatně.

Poznámka majitele:
Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Zdravestravovani.cz a proto je doporučuji.


Odpovědět
  • Podobná témata
    Příspěvků
    Zobrazení
    Poslední příspěvek