Jak nejlépe ošetřit linoleum?
Jak nejlépe ošetřit linoleum?
Máme teď nové a přemýšlím o nějakém vosku, aby něco vydrželo. Jenže s tím nemám žádnou zkušenost. Poradíte?
Poznámka majitele:
Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Portu.cz a proto je doporučuji.
Portu.cz a proto je doporučuji.
Poznámka majitele:
Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Portu.cz a proto je doporučuji.
Portu.cz a proto je doporučuji.
Jako u všeho, záleží i zde kolik do toho chceš investovat. Dají se sehnat levné leštidla linolea například Pronto vosk na linoleum 750ml za 63kč nebo drahá v řádu stokorun. V drogerii jich mají na výběr opravdu hodně.
Nějaké to úplně nejlevnější bych nekupoval ale to Pronto by mohlo být dobré. Měl jsem takový hnědý Pronto leštidlo na skříně a bylo to perfektní.
Vždy je dobré postupovat přesně podle návodu. Bývá to tak že se vosk mopem rozetře na podlahu a nechá pořádně zaschnout. Teprve potom se nanáší druhá vrstva.
Nějaké to úplně nejlevnější bych nekupoval ale to Pronto by mohlo být dobré. Měl jsem takový hnědý Pronto leštidlo na skříně a bylo to perfektní.
Vždy je dobré postupovat přesně podle návodu. Bývá to tak že se vosk mopem rozetře na podlahu a nechá pořádně zaschnout. Teprve potom se nanáší druhá vrstva.
Nanapálím se já, napálí se jiný. A pak se jakoby změní technologie a jede se dál. Ale to už je řeč o něčem jiném.Poznámka majitele:Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Portu.cz a proto je doporučuji. Poznámka majitele:Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Portu.cz a proto je doporučuji.satam Ty bys koupila znovu lino od výrobce, jehož lino nic nevydrží? Já tedy ne.
-
- Podobná témata
- Poslední příspěvek