Co dělá herec když netočí žádný film?

Všeobecná poradna pro dotazy z běžného života. Zeptejte se zkušených rádců. Auto moto, dům a byt, zahrada, vaření, zdraví, sport, PC, kutilství, společnost, móda, zvířata.
Bruce

Co dělá herec když netočí žádný film?

Nový příspěvek od Bruce » 29 bře 2017 17:54

Co dělá herec když netočí žádný film? Jde se přihlásit na úřad práce? Jinak by jsi přece musel platit zdravotní a sociální pojištění.

Poznámka majitele:
Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Zdravestravovani.cz a proto je doporučuji.

Mudr.Lant

Nový příspěvek od Mudr.Lant » 29 bře 2017 18:04

Co dělá? Utrácí co získal a čeká, až mu někdo nabídne práci. Ještě snad na ÚP nebyl člověk, který je na volné noze. Co se týká pojištění, tak už si bude muset platit důchodové a pokud bere soustavně honoráře, musí platit i sociální, pokud to ovšem nahlásí úřadům.

Ann
člen
Příspěvků 6632
Registrován 06 črc 2016 09:33

Nový příspěvek od Ann » 29 bře 2017 18:10

Hlavně dabuje. Tady máš víc odpovědí: http://www.24poradna.eu/topic3678.html?hilit=herci

satam
zkušení rádci
Příspěvků 6475
Registrován 27 úno 2017 13:17

Nový příspěvek od satam » 29 bře 2017 18:12

Bruce Co dělá herec když netočí žádný film? Jde se přihlásit na úřad práce? Jinak by jsi přece musel platit zdravotní a sociální pojištění.
Proč by jsem musel platit zdravotní a sociální pojištění nějakému herci :shock:Poznámka majitele:Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Zdravestravovani.cz a proto je doporučuji.

Odpovědět
  • Podobná témata
    Poslední příspěvek