Světle vepřové maso z Polska?

Všeobecná poradna pro dotazy z běžného života. Zeptejte se zkušených rádců. Auto moto, dům a byt, zahrada, vaření, zdraví, sport, PC, kutilství, společnost, móda, zvířata.
Martin Slavík

Světle vepřové maso z Polska?

Nový příspěvek od Martin Slavík » 22 zář 2017 09:52

Všiml jsem si v supermarketu kde mají vepřové kotlety že od jednoho dodavatele ( Polsko ) je maso hodně světlé a od druhého ( Česko ) je maso tmavší. To polské vepřové je úplně bílé. Už jsem si toho všiml několikrát. Bude kvalitnější světlejší nebo tmavší vepřové maso?




Uživatelský avatar
mowla
člen
Příspěvků 6210
Registrován 13 črc 2017 16:26

Nový příspěvek od mowla » 22 zář 2017 10:03

Je možné, že polský chovatel zkrmuje mléko, pak je maso světlejší...
Osobně mám raději maso tmavší.
;)

Mudr.Lant

Nový příspěvek od Mudr.Lant » 22 zář 2017 10:08

Bude to tím, že světlé maso, mírně narůžovělé, pochází z mladého prasete, zatím to tmavé maso ze starého kusu.

Mudr.Lant

Nový příspěvek od Mudr.Lant » 22 zář 2017 10:14

Poznáte z jak starého prasete je toto maso? :lol:

maso.jpg


Odpovědět
  • Podobná témata
    Příspěvků
    Zobrazení
    Poslední příspěvek