Příliš mastná drůbež

Všeobecná poradna pro dotazy z běžného života. Zeptejte se zkušených rádců. Auto moto, dům a byt, zahrada, vaření, zdraví, sport, PC, kutilství, společnost, móda, zvířata.


Wit

Nový příspěvek od Wit » 18 čer 2017 11:38

Samozřejmě že se může a dá se upéct. Jen je důležité mastnější drůbež před pečením napíchnout, aby z ní rychleji vytekl tuk. Pak by s tím neměl být žádný problém.

Wit

Nový příspěvek od Wit » 18 čer 2017 11:39

Ještě doplním že je dobré přebytečný vypečený tuk odebírat, aby se zbytečně nepřepaloval.

Alex

Nový příspěvek od Alex » 18 čer 2017 11:39

Děkuji za zajímavou radu


Odpovědět
  • Podobná témata
    Příspěvků
    Zobrazení
    Poslední příspěvek