Žmolky na flanelovém povlečení?
Žmolky na flanelovém povlečení?
Jak odstranit žmolky na flanelovém povlečení? Po vyprání je povlak samý žmolek.
Můžeš je zkusit odříznout (holicím strojkem), ale existují odstraňovače žmolků - https://odstranovace-zmolku.heureka.cz/ ... QEQAvD_BwE ...

Odstraňovač žmolku, který doporučuje kolega je práce pro vrahy. Nedokáži si představit takto odstraňovat žmolky ze dvou povlaků na peřiny a podhlavníku, neustále měnit baterie nebo čekat, až se dobije akumulátor.jitka Jak odstranit žmolky na flanelovém povlečení? Po vyprání je povlak samý žmolek.
Aby se žmolky netvořily, musíš povlečení prát naruby.
Na froté prostěradle odstraňuji holičským strojkem na vlasy a jde to poměrně dobře a v pohodě.Mudr.Lant Odstraňovač žmolku, který doporučuje kolega je práce pro vrahy. Nedokáži si představit takto odstraňovat žmolky ze dvou povlaků na peřiny a podhlavníku, neustále měnit baterie nebo čekat, až se dobije akumulátor.
Aby se žmolky netvořily, musíš povlečení prát naruby.
Doktore, vždyť v "invalidce" máš ho.no co na práci, tak kdyby ses náhodou se žmolkovým prostěradlem setkal, měl bys dost času na "oholení"Mudr.Lant Já jsem někde něco podobného doporučoval, tento postup (u drobného), ale dokážeš si představit tu plochu? To bych raději spal ve žmolkovém povlečení, nebo bych si koupil nové.

... a víš, že bych ještě rád pracoval na plný úvazek, ale i přesto, ze jsem v ID, nějakou práci udělám. Zrovna dnes jsem naložil 5 kg masa a 12 kg na klobásky. Co ti mám povídat, dělal jsem to 4 hodiny s menšími přestávkami, ale už je to v lednici a za pár dnů uzeníčko - papáníčko.satam Doktore, vždyť v "invalidce" máš ho.no co na práci, tak kdyby ses náhodou se žmolkovým prostěradlem setkal, měl bys dost času na "oholení"![]()

Mudr.Lant ... a víš, že bych ještě rád pracoval na plný úvazek, ale i přesto, ze jsem v ID, nějakou práci udělám. Zrovna dnes jsem naložil 5 kg masa a 12 kg na klobásky. Co ti mám povídat, dělal jsem to 4 hodiny s menšími přestávkami, ale už je to v lednici a za pár dnů uzeníčko - papáníčko.
Doktore! Zase provokace

-
- Podobná témata
- Poslední příspěvek
-
- 3 Příspěvků
- 1054 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Čertík
28 říj 2016 14:12