spoluvlastnictví pozemku

Všeobecná poradna pro dotazy z běžného života. Zeptejte se zkušených rádců. Auto moto, dům a byt, zahrada, vaření, zdraví, sport, PC, kutilství, společnost, móda, zvířata.
stancikovak@seznam.cz

spoluvlastnictví pozemku

Nový příspěvek od stancikovak@seznam.cz » 06 říj 2019 08:35

Dobrý den,
prosím o radu ohledně spoluvlastnictví pozemku. Před asi 15ti lety jsem s kamarádkou koupila pozemek,bohužel jsme jej daly do spoluvlastnictví. Já 2/3,ona 1/3. Po několika letech jsme se rozhádaly a v podstatě nyní užívám pozemek pouze já. Ona jen občas přijde a dělá jen naschvály. Nemůžu jí zakázat vstup,ale ráda bych to nějak vyřešila. jelikož se mnou nekomunikuje,těžko se s ní domluvit. Myslíte,že kdybych ji alespoň oslovila dopisem doporučeným a navrhla jí řešení, předpokládám,že ona dopis nepřevezme,ale já budu mít v ruce alespoň něco,že jsem se snažila ji oslovit. Dalo by se potom nějak pokračovat v řešení?? Nebo byste mi doporučili nějaký jiný postup?
Děkuji a s pozdravem Stančíková Kateřina

Poznámka majitele:
Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Zdravestravovani.cz a proto je doporučuji.

Eva
hlavní moderátor
Příspěvků 282
Registrován 10 pro 2018 17:49

Re: spoluvlastnictví pozemku

Nový příspěvek od Eva » 06 říj 2019 13:46

Možností máš mnoho, můžeš buď navrhnout řešení, případně prodej svého podílu, tak se zbavíš své části.

Poznámka majitele:
Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Zdravestravovani.cz a proto je doporučuji.

Odpovědět
  • Podobná témata
    Poslední příspěvek