Všeobecná poradna pro dotazy z běžného života. Zeptejte se zkušených rádců. Auto moto, dům a byt, zahrada, vaření, zdraví, sport, PC, kutilství, společnost, móda, zvířata.
-
Štefan Kulč
Nový příspěvek
od Štefan Kulč » 18 črc 2016 13:30
Jdou uvařit karbanátky bez masa nebo s minimálním množstvím masa? Klidně i ať jsou zdravější než masové.
Poznámka majitele:Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s
Zdravestravovani.cz
a proto je doporučuji.
-
Ann
- člen
- Příspěvků 6632
- Registrován 06 črc 2016 09:33
Nový příspěvek
od Ann » 18 črc 2016 13:43
Já dělám kapustové a kedlubnové.
-
Jitule
- člen
- Příspěvků 1592
- Registrován 20 bře 2016 07:27
Nový příspěvek
od Jitule » 18 črc 2016 14:10
Jednou jsem měla i chlebové karbanátky. Chleba se namočí ve vodě a pak se s ním pracuje jako s masem. Chuťově parádní.
-
Štefan Kulč
Nový příspěvek
od Štefan Kulč » 18 črc 2016 14:11
Zkusím ty kapustové. To zní jako dobrý nápad.
Poznámka majitele:Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s
Zdravestravovani.cz
a proto je doporučuji.
-
-
- 2 Příspěvků
- 800 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Ann
10 srp 2016 11:04
-
-
- 3 Příspěvků
- 956 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od satam
09 srp 2017 15:24
-
-
- 2 Příspěvků
- 1441 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Libor Pužej
13 kvě 2016 22:25
-
-
- 4 Příspěvků
- 1514 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Ann
17 pro 2016 07:40
-
-
- 2 Příspěvků
- 1376 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Čertík
28 bře 2016 11:13