Jak zrušit v bytě plyn

Všeobecná poradna pro dotazy z běžného života. Zeptejte se zkušených rádců. Auto moto, dům a byt, zahrada, vaření, zdraví, sport, PC, kutilství, společnost, móda, zvířata.
Zita

Jak zrušit v bytě plyn

Nový příspěvek od Zita » 12 zář 2016 07:59

Dobrý den. Nechala jsem předělat kuchyň a všechno už mám jen na elektřinu. Musím platit za plynové připojení když ho už nebudu používat? Myslím platit za plynoměr co je za záchodem. Nebo to půjde zrušit kompletně? Mám plyn od RWE. Děkuji mnohokrát za odpověď. Zita

Čertík
člen
Příspěvků 2691
Registrován 20 úno 2016 08:35

Nový příspěvek od Čertík » 12 zář 2016 08:02

Samozřejmě že jde zrušit. Zajdeš na RWE (doporučuji se objednat na internetu jinak budeš čekat dlouho) a požádáš o zrušení plynoměru. Přijede od nich během několika dní pracovník , plynoměr odpoví rouru zaplombuje štítkem s číslem. To je celé.

Zita

Nový příspěvek od Zita » 12 zář 2016 09:38

bezva dík

Sova
člen
Příspěvků 841
Registrován 13 čer 2016 10:37

Nový příspěvek od Sova » 12 zář 2016 11:43

Také jsem rušila plyn. Mám už indukční desku a elektrickou troubu. U RWE je to pohoda. Přijde ti SMS že tě zítra navštíví ten montér co to odpojí. Pak mi přišla ještě jedna že přijede do 30 minut. Byl ochotný a za 5 minut bylo hotovo. Zapečetěnou rouru si pak vyfotí a doklad o odpojení a vrácení plynoměru mi přišel ještě ten den na email.

Odpovědět
  • Podobná témata
    Poslední příspěvek