Co TIC-TAC a vy?
Co TIC-TAC a vy?
Pokud rádi mlsáte Tic-Tacy, nasypete si neurčitý počet na dlaň a šup do pusy nebo přímo do pusy?
Einsteine, prosím, nečti jen otázku, ale i následné reakce. Jednak se může stát, že tvá odpověď už tam byla a jednak odpovědí podporuješ rozvoj debilních otázek v poradně

Mimochodem, poradna se tak jmenuje od slova poradit. Není to žádná anketa ani průzkum veřejného mínění. Bylo by dobré se tím řídit.

Mimochodem, poradna se tak jmenuje od slova poradit. Není to žádná anketa ani průzkum veřejného mínění. Bylo by dobré se tím řídit.

Já jsem tvou odpověď četl. Otázka mi připadá dobrá tak jsem na ni odpověděl. My si tu takto i povídáme, vždy tady tomu tak bylo.
Pokud někdo na otázku odpovídat nechce, nikdo ho nenutí. Nechápu proč někomu zakazovat se tu normálně bavit. To bych chtěl vidět co bys napsal na otázku "Taky je u vás tolik sněhu"? I to se tu píše a rádi o tom pokecáme. Pokud nechceš odpovídat tak neodpovídej. Tady to tak prostě je.
Pokud někdo na otázku odpovídat nechce, nikdo ho nenutí. Nechápu proč někomu zakazovat se tu normálně bavit. To bych chtěl vidět co bys napsal na otázku "Taky je u vás tolik sněhu"? I to se tu píše a rádi o tom pokecáme. Pokud nechceš odpovídat tak neodpovídej. Tady to tak prostě je.
Einstein Já jsem tvou odpověď četl. Otázka mi připadá dobrá tak jsem na ni odpověděl. My si tu takto i povídáme, vždy tady tomu tak bylo.

To víš, plevel přichází s jarem!
Připadá mi BLBOST někomu z registrovaných neodpovídat na otázky. Mudr.Lant se tu jako skoro jediný pravidelně na něco ptá. Kdyby se každý z nás jako on občas na něco zeptal, tak je na poradně o mnoho víc otázek, chodí díky tomu víc lidí z vyhledávačů a poradna se rozjede ještě víc. Já SEO optimalizace webů studoval, tudíž vím že čím víc otázek tu bude, tím vyšší bude návštěvnost z vyhledávačů, tím více se budou lidi ptát. Proto bych nikoho nenaváděl ať Mudr.Lantovy neodpovídá. On jako jeden z mála přidává otázky pravidelně. Což poradně určitě neuškodí, ba naopak. Kdo nechce ať mu na ně neodpovídá, já se od této metody distancuju, v tom nejedu.
Když se zeptá , odpovím mu.

Neberu ti tvůj názor, ale dotazy účastníků poradny jsou sice žádoucí, ale v množství a tematice, jak je produkuje Mudr.Lant už je to o něčem jiném.
Naopak čím více bude tazatelů takzvaně zvenku a čím kvalitnější odpovědi dostanou, tím více bude stoupat popularita fóra, protože se do obecného podvědomí časem dostane, že "Poradna, jo, tam jsou solidní lidi, kteří ti v rámci možností poradí a neradí blbosti".
Ale je to bohužel jen můj názor, nemusí s ním pochopitelně každý souhlasit.
Naopak čím více bude tazatelů takzvaně zvenku a čím kvalitnější odpovědi dostanou, tím více bude stoupat popularita fóra, protože se do obecného podvědomí časem dostane, že "Poradna, jo, tam jsou solidní lidi, kteří ti v rámci možností poradí a neradí blbosti".
Ale je to bohužel jen můj názor, nemusí s ním pochopitelně každý souhlasit.
-
- Podobná témata
- Poslední příspěvek