Jak často konzumovat kvašené kysané zelí?

Všeobecná poradna pro dotazy z běžného života. Zeptejte se zkušených rádců. Auto moto, dům a byt, zahrada, vaření, zdraví, sport, PC, kutilství, společnost, móda, zvířata.
Linda 1983

Jak často konzumovat kvašené kysané zelí?

Nový příspěvek od Linda 1983 » 10 dub 2017 19:01

Jak často by měl člověk konzumovat kvašené kysané zelí?




satam
zkušení rádci
Příspěvků 6475
Registrován 27 úno 2017 13:17

Nový příspěvek od satam » 10 dub 2017 19:05

Přiměřeně. To znamená ne 5 kilo denně, ale 0,2 - 0,3 kg denně nemůže škodit, ale jedině prospět.
To je ale v případě, že ho máš ráda a chutná ti. Jinak ho vlastně nemusíš jíst vůbec a vitamín C nahradit z jiných zdrojů.

Táta

Nový příspěvek od Táta » 10 dub 2017 19:20

Každý den jím lžičku nebo dvě kysaného zelí po jídle už spoustu let a nemám žádné střevní problémy. I na dobrou imunitu je.

Mudr.Lant

Nový příspěvek od Mudr.Lant » 11 dub 2017 06:44

U nás, v kuchyni, se týdně při vaření zpracuje na salát, zelňačku, dušené zelí... zkonzumuje cca 1 kg kysaného a nálevu. Tak si to vezmi, kolik to je za rok.


Odpovědět
  • Podobná témata
    Příspěvků
    Zobrazení
    Poslední příspěvek