Z jakých zdrojů pochází maso pro psy?

Všeobecná poradna pro dotazy z běžného života. Zeptejte se zkušených rádců. Auto moto, dům a byt, zahrada, vaření, zdraví, sport, PC, kutilství, společnost, móda, zvířata.
Ann
člen
Příspěvků 6632
Registrován 06 črc 2016 09:33

Z jakých zdrojů pochází maso pro psy?

Nový příspěvek od Ann » 04 srp 2016 16:59

Vozí ho mražené a je označeno cedulkou určeno pro zvířata v zájmovém chovu. Po rozmrazení nesmrdí, není to tedy nic, co se neprodalo pro lidi. Je velmi levné, vypadá dobře, ale když ho psovi vařím, voní úplně jinak, než maso pro lidi. Párkrát jsem to zkusila, ale nemám k tomu důvěru, raději už zase kupuji dražší maso, určené pro lidi.

Poznámka majitele:
Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Acema a proto je doporučuji.

Čertík
člen
Příspěvků 2691
Registrován 20 úno 2016 08:35

Nový příspěvek od Čertík » 04 srp 2016 17:20

Jde o maso které bylo vyřazeno z nějakého důvodu pro lidskou spotřebu. Změna barvy masa, konzistence, nebo váhově. Doporučuji toto video tam se o tom mluví. Třeba je to to co myslíš. Na konci to ale Vaněk stejně ochutná :lol: https://www.stream.cz/jidlo-s-r-o/10009 ... sy-a-kocky

Ann
člen
Příspěvků 6632
Registrován 06 črc 2016 09:33

Nový příspěvek od Ann » 04 srp 2016 19:33

Díky, koukla jsem na to ráda. Jedna velká reklama. :-) Že z vyřazených zvířat, to říkají. Jenže ta kuřata co tam cpou, byla nazelenalá. :-) A proč kupovat konzervu, když to maso můžu sama uvařit. Ale je fakt, že výrobci granulí lžou ještě víc. Já mám podezření, že to mražené maso může být z uhynulých, nebo nemocných zvířat. Úplně jinak voní.Poznámka majitele:Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Acema a proto je doporučuji.

Odpovědět
  • Podobná témata
    Poslední příspěvek