Jaký med používat na slazení?

Všeobecná poradna pro dotazy z běžného života. Zeptejte se zkušených rádců. Auto moto, dům a byt, zahrada, vaření, zdraví, sport, PC, kutilství, společnost, móda, zvířata.
Píďa

Jaký med používat na slazení?

Nový příspěvek od Píďa » 06 říj 2017 22:47

Jaký druh medu je dobrý na slazení ať už nápoje nebo jídla?




Filip

Nový příspěvek od Filip » 06 říj 2017 22:48

V podstatě můžeš použít jakýkoliv druh medu. Sladký je zhruba přibližně všechen stejně.

Michal Rajchart

Nový příspěvek od Michal Rajchart » 06 říj 2017 22:50

Doporučuji používat med ke slazení který má nějakou příchuť jako například řepkový, jetelový nebo akátový.

Martina Chládková

Nový příspěvek od Martina Chládková » 06 říj 2017 22:51

Nezapomeň na to, pokud budeš používat med místo cukru že se ho dává jiné množství.


Odpovědět
  • Podobná témata
    Příspěvků
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  •    Je zdravý používat při pečení med místo cukru?
       od Líná bába » 18 říj 2017 11:11 »
    2 Příspěvků
    997 Zobrazení
    Poslední příspěvek od Jitule
    18 říj 2017 11:14
  •    Kde skladovat med ?
       od Barbar » 16 bře 2016 08:29 »
    2 Příspěvků
    1215 Zobrazení
    Poslední příspěvek od Einstein
    29 čer 2017 10:33
  •    Kontroluje se med v obchodech ?
       od Julka » 01 kvě 2016 20:44 »
    2 Příspěvků
    878 Zobrazení
    Poslední příspěvek od Libuše Kostková
    04 kvě 2016 07:23
  •    S čím jíst med ?
       od Petr » 02 srp 2016 06:30 »
    3 Příspěvků
    1035 Zobrazení
    Poslední příspěvek od Ann
    02 srp 2016 13:08
  •    Patří med do lednice?
       od Horvát Lukáš » 16 zář 2016 08:22 »
    2 Příspěvků
    1301 Zobrazení
    Poslední příspěvek od Petr
    16 zář 2016 09:04