Jak zabránit cukernatění medu?

Všeobecná poradna pro dotazy z běžného života. Zeptejte se zkušených rádců. Auto moto, dům a byt, zahrada, vaření, zdraví, sport, PC, kutilství, společnost, móda, zvířata.
Petra Černá

Jak zabránit cukernatění medu?

Nový příspěvek od Petra Černá » 20 dub 2016 20:53

Když si koupím med do zásoby tak mi vždycky zcukernatí. Dá se s tím něco dělat aby zůstal dlouho tekutý a nezačal hrudkovatět?




Uživatelský avatar
Čertík
člen
Příspěvků 2691
Registrován 20 úno 2016 08:35

Nový příspěvek od Čertík » 22 dub 2016 07:13

Když med cukernatí je to známka jeho kvality. Značí to že není ředěný.

Uživatelský avatar
prasák
člen
Příspěvků 891
Registrován 20 bře 2016 07:30

Nový příspěvek od prasák » 22 dub 2016 07:32

Cukernatění medu je normální. Staší sklenici ponořit na 20 minut do vlažné vody a med je opět tekutý.


Odpovědět
  • Podobná témata
    Příspěvků
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  •    Kolik pampelišek potřebuji na kilo medu ?
       od Radcliffe » 20 dub 2016 20:52 »
    4 Příspěvků
    1208 Zobrazení
    Poslední příspěvek od Magda
    22 dub 2016 07:37
  •    Jak poznat antibiotika v medu ?
       od Sára 38 » 07 črc 2016 18:53 »
    2 Příspěvků
    946 Zobrazení
    Poslední příspěvek od Ann
    08 črc 2016 12:38
  •    Je mi špatně po medu
       od Kadlec » 05 zář 2016 22:15 »
    2 Příspěvků
    795 Zobrazení
    Poslední příspěvek od Kadlec
    06 zář 2016 08:11
  •    Kazí se po medu zuby?
       od Mirka;-) » 29 bře 2017 20:29 »
    3 Příspěvků
    964 Zobrazení
    Poslední příspěvek od Mudr.Lant
    30 bře 2017 09:35
  •    Kolik včel nanosí kilo medu?
       od Patrik333 » 06 dub 2017 10:48 »
    1 Příspěvků
    1301 Zobrazení
    Poslední příspěvek od Ann
    06 dub 2017 13:39