Všeobecná poradna pro dotazy z běžného života. Zeptejte se zkušených rádců. Auto moto, dům a byt, zahrada, vaření, zdraví, sport, PC, kutilství, společnost, móda, zvířata.
-
Gogo
Nový příspěvek
od Gogo » 06 úno 2018 17:54
Nemáte nějaký chyták aby při vaření červeného zelí nedošlo ke ztrátě barvy?
-
Mudr.Lant
Nový příspěvek
od Mudr.Lant » 06 úno 2018 18:02
No, chyták to zrovna není, ale rada pro příště. Před vařením přidej trochu octu.
-
Gogo
Nový příspěvek
od Gogo » 07 úno 2018 09:00
Dobře příště to zkusím, a děkuji
-
-
Jak zachovat barvu červené řepy při vaření
Příspěvků 2
od Sokol Václav » 13 čer 2016 13:08 »
Červená řepa při vaření zhnědne. Dá se tomu nějak zabránit nebo to alespoň zmírnit ? Nevypadá to moc pěkně. Jak zachovat původní barvu červené řepy ?
- 2 Příspěvků
- 1360 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Jitule
13 čer 2016 15:00
-
-
- 1 Příspěvků
- 535 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od satam
21 kvě 2018 21:16
-
-
Červené nebo bílé zelí?
Příspěvků 3
od Kateřina » 04 pro 2016 12:46 »
Jaké zelí se víc hodí k huse, červené, nebo bílé? Je nějaký rozdíl v chuti?
- 3 Příspěvků
- 1149 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od milča
05 pro 2016 07:28
-
-
Zničené dno hrnce po vaření zelí
Příspěvků 2
od Jirka » 04 led 2017 10:32 »
Ahoj všichni. Vařil jsem v hrnci zelí a teď nemůžu vyčistit dno, jsou na něm jakési fleky. Může to být tím kysaným zelím? Nikdy předtím se mi to tam neobjevilo a to už hrnec používám několik let....
- 2 Příspěvků
- 692 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Jirka
04 led 2017 10:44
-
-
- 2 Příspěvků
- 882 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Mudr.Lant
05 led 2018 04:39