Jak zpracovat tvrdé nohy z hlívy ústřičné?

Všeobecná poradna pro dotazy z běžného života. Zeptejte se zkušených rádců. Auto moto, dům a byt, zahrada, vaření, zdraví, sport, PC, kutilství, společnost, móda, zvířata.


satam
zkušení rádci
Příspěvků 6475
Registrován 27 úno 2017 13:17

Nový příspěvek od satam » 17 kvě 2018 15:07

Od kdy má hlíva ústřičná nějaký noh? Co to ten noh vlastně je?
Ale beze srandy. Děláme s nimi to samé, co s plodnicí - očistíme, nakrájíme, uvaříme. Nehledě na to, že hlíva nemá striktně rozlišenou nohu a klobouk, obojí splývá dohromady.

Uživatelský avatar
mowla
člen
Příspěvků 6210
Registrován 13 črc 2017 16:26

Nový příspěvek od mowla » 17 kvě 2018 19:52

Do polévky...
;)
Tedy totéž, co s nohy bedel, muchomůrek či václavek...
:lol:

Mudr.Lant

Nový příspěvek od Mudr.Lant » 18 kvě 2018 09:30

Gouda Co děláte s těmi tvrdými nohy z hlívy ústřičné?
Pokud máš staré hlívy, nohy vyhoď, pokud si nechceš zažvýkat. ;)


Odpovědět
  • Podobná témata
    Příspěvků
    Zobrazení
    Poslední příspěvek