Poznámka majitele:
Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Portu.cz a proto je doporučuji.

Milá Ladislavo...Ladislava Pane Mowlo, vy zřejmě nemáte děti. Vůbec nevíte jak to v životě chodí, jinak byste takový blábol nenapsal.![]()
Ostatním děkuji.
Moderátor by nám mohl sdělit, zda jsou oba dotazy z téže IP - moderátore, děkuji předem...mowla Milá Ladislavo...
![]()
Mám děti - a myslím, že i životu vcelku rozumím...
Narozdíl od tebe jsem ale rozumně myslící a analytik (jsem vcelku zběhlý ve vyhodnocování významu faktů) - takže fake, troufám si tvrdit, rozpoznám...
Buďto jsi naprosto výjimečnou osobností anebo nejsi 'zoufalou' rodičkou...
![]()
![]()
![]()
___
OK...Moderátor Moderátor nemá pravomoc nahlédnout (zatím) do registrace, a tak nemůžu posoudit. Svůj dotaz směruj na admina.
Hele, mowlo, ten inteligent mi maže příspěvky, ve kterých poukazuji na jeho blbost. Jednak v tomhle vlákně a taky v tom vedle "Bránit dceři v jejím štěstí".mowla OK...
1. ani jedna z 'tazatelek' není registrována - ty nevidíš IP příspěvku??
2. tak moc, abych čekal na Adminovu odezvu, mne to zase 'netrápí' - odhaduju, že tak na 95 % mám pravdu
Promiň Mowlo, ale nebylo by jednodušší, kdybys na otázky které se ti nelíbí neodpovídal, jako to děláme my ostatní? Takhle jen znechutíš tazatele. Ladislava už se tady asi nikdy nezeptá. To možná nevadí tobě, ale víš jistě, že to dobré i pro poradnu?mowla tak moc, abych čekal na Adminovu odezvu, mne to zase 'netrápí' - odhaduju, že tak na 95 % mám pravdu
Ann - asi máš pravdu...Ann Promiň Mowlo...
Dobrý den.Jan z Rokycan1 Hele, mowlo, ten inteligent mi maže příspěvky, ve kterých poukazuji na jeho blbost. Jednak v tomhle vlákně a taky v tom vedle "Bránit dceři v jejím štěstí".
Takže si to archivuju a posílám adminovi, ať vidí, jakého ..... si vybral za moderátora.
Moderátor Dobrý den.
Nemusíš si nic archivovat, jak jsi to dělal pod nickem satam, protože vše je uloženo u nás a admin má možnost nahlédnout do problematických příspěvků a tak si můžeš jen postěžovat na moderátora, který ti mazal, maže a mazat bude všechny příspěvky, které se příčí Pravidlům a lidskému chápání.
Už vidím, že ty, jako Jan z Rokycan1 nebo Honza Novák1 se budeš distancovat od satama, ale jen nezasvěcený nepozná, že se jedná o stejnou osobu.
Admin kdysi prohlásil, že se BAN udělovat nebude, protože se vždy najde způsob, jak ho obejít a ty to, satame, dobře víš a znáš a teď, když moderátor má možnost skrývat, odstraňovat, ale i vracet příspěvky, tak se strašně cítíš ukřivděný. Upozorňuji, že i když budeš prudit pod jiným nickem , je otázka času, kdy se pozná, že jsi to ty, satame. Vím, že se občas přihlásíš a proto jsem ti napsal SZ a chci věřit, že si ji aspoň přečteš.
Osobně se ti divím, že tak vzdělaný člověk, který má obrovské zkušenosti i znalosti, které může předávat, si ničí reputaci přihlouplými poznámkami.
Vím, že i u konkurence by se s tebou nijak nemazlili, protože tam si nedovolíš to, co tady.
Takže tě nabádám ke slušnosti, k dodržování pravidel a věř, že tvé vhodné příspěvky pomůžou mnoha tázajícím a proto ti doporučuji, abys ses vrátil jako satam a společnými silami dalších členů, zvedl popularitu této poradny.