Existuje pomoc s PC online?
Existuje pomoc s PC online?
Jak jsem už uvedl,chci vyčistit PC a nainstalovat nějaký antivir.V předešlé otázce mne mowla i satam odkázali na odborníka,ale já ve své blízkosti žádného neznám a proto se ptám jestli to jde i přes internet.Jde?
Satame - sorry...satam Ale jde. Jsou na to programy, pomocí kterých se ty dva PC spojí a z jednoho PC můžeš manipulovat s druhým dle potřeby. Jen je třeba souhlas obou operátorů. Konkrétně nemíním informovat, nechci do toho být zatažen i přesto, že vše je naprosto normální a legální.
Nejsi AjŤák, já jo...
A jak píšu - "Prevenci lze přes net poskytnout - léčení ne..."
___
Resp. - lze i léčení - ale to předpokládá na straně 'léčené' zkušeného uživatele - počítač je nutné nabootovat čistým systémem a na tom čistém bootu nastartovat soft pro vzdálené ovládání...
Ten, kdo to dokáže, nepotřebuje odborníka na 'linku'.
Ledaže by šlo o nějakou 'děsnou 'mrchu' v systému - ale i tak stačí 'kolega na telefonu', vzdálené ovládání není třeba...

To je jak u debila na dvorku...Mudr.Lant Satam má pravdu. Měl jsem problém se zvukem, spojil se ze synem a ten mi z domova odinstaloval a znovu nainstaloval ovladače a věřím, že by mohl opravit vše.
Doktore, ja ti dokážu vzdálenym přístupem opravit skoro vse. ..
Ale nikdo ti vzdáleně nedokáže nabootovat čistý systém z jiného, než běžného boot média.
To bys musel udělat ty sám. ..
Problém tkví zejména v tom, že vůbec nerozumíš tomu, co pisu. ..

Pokud se cítíš, klidně to Triskovi vycisti vzdalene. ..
Já vím, že pokud má počítač opravdu zavirovany, nedokázal bych to... Ne bez výrazných znalosti, ktere on - podle zneni dotazu, nemá. ..

Odpovídal jsem na satamův příspěvek, nic víc.mowla To je jak u debila na dvorku...
Doktore, ja ti dokážu vzdálenym přístupem opravit skoro vse. ..
Ale nikdo ti vzdáleně nedokáže nabootovat čistý systém z jiného, než běžného boot média.
To bys musel udělat ty sám. ..
Problém tkví zejména v tom, že vůbec nerozumíš tomu, co pisu. ..
![]()
Pokud se cítíš, klidně to Triskovi vycisti vzdalene. ..
Já vím, že pokud má počítač opravdu zavirovany, nedokázal bych to... Ne bez výrazných znalosti, ktere on - podle zneni dotazu, nemá. ..