Moje zkušenost s Ježíšem Kristem a Panní Marií 4/8

Všeobecná poradna pro dotazy z běžného života. Zeptejte se zkušených rádců. Auto moto, dům a byt, zahrada, vaření, zdraví, sport, PC, kutilství, společnost, móda, zvířata.
Otacon

Moje zkušenost s Ježíšem Kristem a Panní Marií 4/8

Nový příspěvek od Otacon » 14 lis 2024 13:23

Moje zkušenosti s modlitbou svatého růžence, modlitbou k bohu, dodržováním desatera a chození do zpovědnice a šířením evangelia Ježíše Krista.  4/8

V Peru:

Dávali hromadu znamení, že začíná válka, a ne jednou mi přímo hlasy panny Marie a jine řekli, že musím uryct z České republiky, že jinak se mi něco stane.
Tak jsem odevzdal byt a odhlásil se z úřadu práce a sociálního úřadu a za poslední našetřené peníze jsem si koupil letenku do Peru.
Na internetu jsem četl spoustu článků že se tam můžu najít práci a je to bezpečná země.

Během týdne mi došli peníze, nebylo kam se schovat, měl sem úraz s nohou, nemohl jsem ani chodit, rozbil se mi telefon a neměl sem u sebe ani korunu.
Tři dny jsem musel řešit a ptát se kam jít, než mě někdo na chvíli pustil do PC kavárny, a ještě pár hodin trvalo než sem si k někomu mohl dát simkartu do telefonu, a pak si vybrat peníze.
,
Nakonec jsem se nějakým zázrakem dostal do hlavního města..
Nikde jsem nenašel žádné místo kde by se dalo schovat, jenom jeden strom u řeky kde pobírají bezdomovci.
Každý den 5-8 hodin jsem se modlil k Ježíšovi kristovi o nalezení práce a finanční pomoc.
Každý den jsem měl noční můry jak všichni kolem mě mají Draha auta a domy, jak vyhrávají v automatech, Jak prochází s krásnými ženami, a smějí se že jsem jim to poslal.
Pod tím stromem jsem ležel 3 měsíce.
Spinavy každý den si chodil pro pár housek a banánů, peníze jsem měl od matky která mi posílala pár stovek týdne.
Každý den jsem měl stále bezdůvodně agresivní stavy a záchvaty vzteku a pořád slyšel hlasy které říkali že jsem hříšník, ze se nemodlím s úctou, že musím ještě chvíli počkat než mě bůh vyslyší.
Každý den jsem měl noční můry a špatné sny kde na me pořád všichni útočili, a všichni byly hezčí a bohatí a chodili s kočàrkama a různě na me útočili, ja tam byl vždycky slabý a nemocný.

I přez to jsem každý den šířil evangelium a YouTubove křesťanské Polske kanaly a ještě pár dalších.

Každý den jsem ještě musel se modlit 4 svaté růžence a křížovou cestu a korunku k božímu milosrdenství.
Potom jsem měl vždy pár hodin pokoj od těch hlasů a od těch posledních stavu.

Jedno jedine co jsem v Peru dostal byla stará špinavá mikina co někdo nechal na zábradlí, mohla stát asi 200 korun.
Musel jsem se za to modlit 700 hodin.

Pak jsem napsal jednomu bohatému člověku na fb, a on a máma mi poslali na letenku do USA..
Velmi sem se tam těšil a na internetu jsem dostal hromadu znamení že tam už si práci najdu, abych se aspoň mohl vrátit zpátky do české republiky.

Odpovědět
  • Podobná témata
    Poslední příspěvek
  •    Moje zkušenost s Ježíšem Kristem a Panni Marii 1/8
       od Otacon » 14 lis 2024 12:49 »
    0 Příspěvků
    216 Zobrazení
    Poslední příspěvek od Otacon
    14 lis 2024 12:49
  •    Moje zkušenost s Ježíšem Kristem a Panní Marií 2/8
       od Otacon » 14 lis 2024 13:01 »
    0 Příspěvků