Všeobecná poradna pro dotazy z běžného života. Zeptejte se zkušených rádců. Auto moto, dům a byt, zahrada, vaření, zdraví, sport, PC, kutilství, společnost, móda, zvířata.
-
Jirka45
Nový příspěvek
od Jirka45 » 24 kvě 2016 19:03
Dá se nějak udělat aby celer po nakrájení či nastrouhání nezačal tmavnout ? Dost to kazí dojem z jídla pro hosty.
-
Čertík
- člen
- Příspěvků 2691
- Registrován 20 úno 2016 08:35
Nový příspěvek
od Čertík » 24 kvě 2016 19:06
No například odrůda Albín nemění barvu ani po nakrájení. Zkus ji a budeš spokojený.
-
-
Bílí povlak na zubu
Příspěvků 3
od Lojza » 30 dub 2016 20:32 »
Dneska jsem zjistil že mám na zadních zubech bílí povlak něco jako sádru a vůbec to nejde odstranit. Co to může být?
- 3 Příspěvků
- 1019 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od prasák
30 dub 2016 21:15
-
-
Bílí květák i po uvaření
Příspěvků 2
od Cilka » 15 čer 2016 09:45 »
Jak zachovat bílou barvu květáku i po uvaření ve vodě ?
- 2 Příspěvků
- 872 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Čertík
15 čer 2016 14:46
-
-
- 2 Příspěvků
- 877 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Vrdralová Petra
24 črc 2016 13:18
-
-
- 5 Příspěvků
- 950 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Ann
11 lis 2017 08:56
-
-
- 3 Příspěvků
- 734 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Mudr.Lant
20 dub 2018 17:34