Jakou největší hovadinu někdo z Vás koupil?
Jakou největší hovadinu někdo z Vás koupil?
Dneska mi to píše tak se Vás zeptám. Jakou největší ptákovinu a totální blbost kdo z Vás koupil? Napadlo mi to při čtení příspěvku o lapači snů . Myslím že se zde i docela nasmějeme. Pak se taky podělím o zážitek. Poznámka majitele:Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s
Portu.cz
a proto je doporučuji.
Poznámka majitele:Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s
Portu.cz
a proto je doporučuji.
Já jednou koupil aplikaci na mobil která měla odpuzovat komáry. Údajně to mělo vysílat vysokofrekvenční tón který slyší jen komáři a odradí je to. Stálo to 80 kč. Komáry to ale neplašilo ba naopak se mi zdálo že je přitahuje světlo mobilu. Jenomže na google app to mělo už asi 5.000 prodejů tak jsem taky naletěl. Říkal jsem si , když to tolik lidi kupujou tak to musí fungovat. Představa že sedím u ohně, spustím aplikaci na mobilu a nikde ani komár mě zlákala. Bohužel. Ale ten autor té aplikace na tom musel vydělat balík.
Už je to asi 15 let. Moje babi chtěla přestat kouřit. Četla někde inzerát, pošlete 500 kč a pošlu Vám návod jak přestat kouřit. Uvidíte že už si nezapálíte. Ona kouřila už asi 40 let a všechno možné zkusila ale nic jí nepomohlo. Tudíž tam poslala 500 kč . Po týdnu jí přišel dopis. Cituji: jestli chceš přestat kouřit tak ty krávo nehul.
Do dneška se tomu smějeme i když už není babička s námi. Ale stala se z toho vtipná historka.
Do dneška se tomu smějeme i když už není babička s námi. Ale stala se z toho vtipná historka.
Přátelé, já koupila na vietnamské tržnici 10 velkých svíček. Podle prodejce měla každá z nich hořet desítky hodin. Každá měla průměr svíčky asi 10 cm a výšku cca 25 cm. Jelikož miluju večerní posezení u krbových kamen se svíčkou, tak jsem jich koupila 10. Myslela jsem že to bude na několik let. Po zapálení jsem ale zjistila (když svíčka po 10 minutách zhasla) že mají knot dlouhý pouze cca 0.5 cm do vosku. Proto hned zhasla. Teď mám 10 voskových závaží a nevím co zatěžkat. Jet jim je hodit na hlavu až k hranicím s Německem se mi nechce. No jo no, holt jsem naletěla. Nikdy by mi nenapadlo že nebude knot po celé výšce svíčky.
Já jsem odjakživa opatrná, než něco koupím, pořádně si to rozmyslím a tak vás přátelé moc nepobavím. Nikdy neskáču na televizní reklamy typu „objednejte okamžitě a máte obrovskou slevu." ani na jiné prodejce, co se snaží něco prodat okamžitě.
Ale jednou jsem si naběhla na lososa. Byl to balený filet z lososa v akci za velmi malý peníz a vypadal moc dobře. Spotřebujte do bylo ještě 3 dny, tak jsem ho vzala. Chtěla jsem ho narychlo osmahnout na pánvičce a výsledek byl překvapující. Vytekla všechna ta nádherná lososová barva a zbylo mi bílé filé v lososově obarvené vodě. Bylo to obyčejné filé obarvené potravinářským barvivem.
A kdysi, už hodně dávno, jsem si koupila práci z domova. V inzerátu bylo pošli v obálce 50 Kč a dostaneš informaci jak pracovat a hodně vydělávat. Informace opravdu přišla. Bylo tam, že mám inzerovat a nabízet dobře placenou práci a kdo má zájem musí mi poslat 50,- Kč v obálce.
Ale jednou jsem si naběhla na lososa. Byl to balený filet z lososa v akci za velmi malý peníz a vypadal moc dobře. Spotřebujte do bylo ještě 3 dny, tak jsem ho vzala. Chtěla jsem ho narychlo osmahnout na pánvičce a výsledek byl překvapující. Vytekla všechna ta nádherná lososová barva a zbylo mi bílé filé v lososově obarvené vodě. Bylo to obyčejné filé obarvené potravinářským barvivem.
A kdysi, už hodně dávno, jsem si koupila práci z domova. V inzerátu bylo pošli v obálce 50 Kč a dostaneš informaci jak pracovat a hodně vydělávat. Informace opravdu přišla. Bylo tam, že mám inzerovat a nabízet dobře placenou práci a kdo má zájem musí mi poslat 50,- Kč v obálce.
Přidám ještě, co se stalo mým známým. Koupili si chatičku, měla i domácí vodárnu a koupelnu. Voda z vlastní studny. Studnu jim makléř ukázal, byla plná krásně čisté vody. Jenže když už bylo vše vyřízené a mohli se nastěhovat, zjistili, že ve studni není vody ani kapička. Později se od sousedů dozvěděli, že těsně před jejich návštěvou a prohlídkou nemovitosti tam přijeli hasiči a vodu do studny až po okraj načerpali.
Také přidám mou historku. Zazvonil u dveří člověk který údajně najde v bytě špatné zóny. Hned se mi zeptal že určitě špatně spím, což byla pravda. Pustila jsem ho dál. Prošel byt a pak nakreslil obrázek kde špatné zóny jsou. Doslova mi vnutil koupit zázračné destičky co tyto zóny vyruší. 5 destiček zabalených do papíru, cena 2500 kč. Když přijel syn tak mi vynadal že jsem naletěla. Po rozbalení papíru v něm byl kus uříznutého plechu který ani neměl sraženou hranu od řezání. Naletěla jsem mu pěkně tomu prodejci. Spánek se nezlepšil a ještě jsem byla o 2500 kč chudší.
Koupil jsem u silnice dva pytle brambor. Znáte to, otevřená dodávka a cedule levné kvalitní brambory. Volal jsem rodičům jestli chtějí také vzít. Nakonec jsem vzal dva pytle. Doma jsem je chtěl přesypat do bedýnek a uskladnit. Zjistil jsem že spodní části pytle jsou směs nejen bramborů ale i kamenů. Zhruba na dva brambory jeden kámen. Zaplatil jsem tedy za kameny.
No pěkné. :) Ale vlastně to ani moc k smíchu není. Nejhorší na tom je, že tihle darebáci okrádají jen ty chudší, protože pracháč k vůli o pár korun levnějším bramborám ani nezastaví. A kazí kšeft poctivým prodejcům, kteří opravdu kvalitní brambory nabízejí. Nevím kam to u nás spěje. Člověk aby se bál koupit cokoliv, když do balení nevidí. :xPoznámka majitele:Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s
Portu.cz
a proto je doporučuji.
Poznámka majitele:Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s
Portu.cz
a proto je doporučuji.
-
- Podobná témata
- Poslední příspěvek
-
- 4 Příspěvků
- 1116 Zobrazení
-