Vařit maso v polévce v celku ?

Všeobecná poradna pro dotazy z běžného života. Zeptejte se zkušených rádců. Auto moto, dům a byt, zahrada, vaření, zdraví, sport, PC, kutilství, společnost, móda, zvířata.
Yarda

Vařit maso v polévce v celku ?

Nový příspěvek od Yarda » 06 pro 2016 05:59

Hovězí maso na polévku se vaří v celku a pak se nakrájí nebo od začátku na malé kousky? Je v tom nějaký rozdíl?




Mudr.Lant

Nový příspěvek od Mudr.Lant » 06 pro 2016 07:04

Pokud chceš vařit maso, třeba k rajské nebo koprovce, je lépe mít maso vcelku a z něj krájet plátky.

Ann
člen
Příspěvků 6632
Registrován 06 črc 2016 09:33

Nový příspěvek od Ann » 06 pro 2016 07:19

Maso vařené v celku zůstane šťavnatější. Malé vařené kousky si neuchovají tak dobrou chuť.



Odpovědět
  • Podobná témata
    Příspěvků
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  •    Jak dlouho vařit houby v polévce?
       od Renata Rovná » 23 kvě 2016 07:09 »
    4 Příspěvků
    4632 Zobrazení
    Poslední příspěvek od Mudr.Lant
    25 zář 2017 19:20
  •    Vařit brambory na salát v celku?
       od Eliška » 04 kvě 2017 09:04 »
    3 Příspěvků
    1158 Zobrazení
    Poslední příspěvek od Sandra
    04 kvě 2017 11:19
  •    Péct maso v celku nebo nakrájené?
       od RadekK » 09 kvě 2017 19:27 »
    2 Příspěvků
    783 Zobrazení
    Poslední příspěvek od Tereza
    09 kvě 2017 19:29
  •    Proč se říká polévce prdelačka ?
       od Nikola » 03 črc 2016 07:35 »
    2 Příspěvků
    1894 Zobrazení
    Poslední příspěvek od Vavřínek
    01 čer 2017 09:51
  •    Koušou se nudle v polévce?
       od Gabriel » 19 kvě 2017 12:57 »
    3 Příspěvků
    1050 Zobrazení
    Poslední příspěvek od Jitule
    01 čer 2017 13:42