Všeobecná poradna pro dotazy z běžného života. Zeptejte se zkušených rádců. Auto moto, dům a byt, zahrada, vaření, zdraví, sport, PC, kutilství, společnost, móda, zvířata.
-
oveckav
Nový příspěvek
od oveckav » 07 led 2017 19:24
Dobrý den co dělám špatně že když peču štrůdl že se mi to těsto dole rozmočí a pak není dobré.
-
Oleg
Nový příspěvek
od Oleg » 07 led 2017 19:25
Těsto při pečení jablečného závinu se nerozmočí pokud na něj dolů nasypeš slabou vrstvou strouhanky. Pak až teprve začneš dávat jablka. Strouhanka přebytečnou vodu vysuší.
Naposledy upravil(a)
Katrin dne 22 zář 2018 08:04, celkem upraveno 2 x.
Důvod Test - opraveno do původní verze
-
Honza
Nový příspěvek
od Honza » 07 led 2017 19:28
Dobré je také nechat jablka po nakrouhání chvilku okapat nebo je vymačkat.
-
-
- 2 Příspěvků
- 955 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Čertík
19 kvě 2016 08:24
-
-
- 3 Příspěvků
- 1585 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od EMiL
06 lis 2018 23:35
-
-
- 1 Příspěvků
- 1761 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Mudr.Lant
16 říj 2016 12:05
-
-
- 3 Příspěvků
- 1171 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Petr
11 pro 2016 09:46
-
-
- 3 Příspěvků
- 1257 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Wikan
03 srp 2017 13:41