Rozmočené těsto při pečení štrůdlu

Všeobecná poradna pro dotazy z běžného života. Zeptejte se zkušených rádců. Auto moto, dům a byt, zahrada, vaření, zdraví, sport, PC, kutilství, společnost, móda, zvířata.
oveckav

Rozmočené těsto při pečení štrůdlu

Nový příspěvek od oveckav » 07 led 2017 19:24

Dobrý den co dělám špatně že když peču štrůdl že se mi to těsto dole rozmočí a pak není dobré.




Oleg

Nový příspěvek od Oleg » 07 led 2017 19:25

Těsto při pečení jablečného závinu se nerozmočí pokud na něj dolů nasypeš slabou vrstvou strouhanky. Pak až teprve začneš dávat jablka. Strouhanka přebytečnou vodu vysuší.
Naposledy upravil(a) Katrin dne 22 zář 2018 08:04, celkem upraveno 2 x.
Důvod Test - opraveno do původní verze

Honza

Nový příspěvek od Honza » 07 led 2017 19:28

Dobré je také nechat jablka po nakrouhání chvilku okapat nebo je vymačkat.


Odpovědět
  • Podobná témata
    Příspěvků
    Zobrazení
    Poslední příspěvek