Řízky se připalují k pánvičce

Všeobecná poradna pro dotazy z běžného života. Zeptejte se zkušených rádců. Auto moto, dům a byt, zahrada, vaření, zdraví, sport, PC, kutilství, společnost, móda, zvířata.
Legemza

Řízky se připalují k pánvičce

Nový příspěvek od Legemza » 16 úno 2017 14:33

Proč se mi neustále připaluje strouhanka k pánvičce při smažení řízků? Dělej se na řízkách i vzduchové boule.




Uživatelský avatar
Paulie
člen
Příspěvků 1535
Registrován 16 úno 2016 08:21

Nový příspěvek od Paulie » 16 úno 2017 14:33

Může se jednat i o vlhkou strouhanku.

Uživatelský avatar
Sova
člen
Příspěvků 841
Registrován 13 čer 2016 10:37

Nový příspěvek od Sova » 16 úno 2017 16:51

Může se to stát pokud nepoužíváš při obalování mouku která vysuší vlhkost masa. Sražená pára pak má tendenci nafukovat se a dělá na řízku boule.

Mudr.Lant

Nový příspěvek od Mudr.Lant » 16 úno 2017 18:54

Pokud maso obaluješ dopředu, řekněme 20 minut, stává se to. A druhá věc je, že na pánvičce musí být vysoká vrstva tuku (olej, sádlo, to je nejlepší) a:-)


Odpovědět
  • Podobná témata
    Příspěvků
    Zobrazení
    Poslední příspěvek