Všeobecná poradna pro dotazy z běžného života. Zeptejte se zkušených rádců. Auto moto, dům a byt, zahrada, vaření, zdraví, sport, PC, kutilství, společnost, móda, zvířata.
-
Legemza
Nový příspěvek
od Legemza » 16 úno 2017 14:33
Proč se mi neustále připaluje strouhanka k pánvičce při smažení řízků? Dělej se na řízkách i vzduchové boule.
-
Sova
- člen
- Příspěvků 841
- Registrován 13 čer 2016 10:37
Nový příspěvek
od Sova » 16 úno 2017 16:51
Může se to stát pokud nepoužíváš při obalování mouku která vysuší vlhkost masa. Sražená pára pak má tendenci nafukovat se a dělá na řízku boule.
-
Mudr.Lant
Nový příspěvek
od Mudr.Lant » 16 úno 2017 18:54
Pokud maso obaluješ dopředu, řekněme 20 minut, stává se to. A druhá věc je, že na pánvičce musí být vysoká vrstva tuku (olej, sádlo, to je nejlepší)

-
-
- 2 Příspěvků
- 986 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Sandra
09 úno 2017 12:53
-
-
- 4 Příspěvků
- 860 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od mowla
05 srp 2017 11:12
-
-
- 2 Příspěvků
- 1481 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Ralf
09 dub 2016 20:04
-
-
- 3 Příspěvků
- 2215 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Bob
03 čer 2016 16:47
-
-
- 2 Příspěvků
- 1066 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Čertík
02 črc 2016 15:32