Jak vyčistit potrubí ke kterému není přístup?

Všeobecná poradna pro dotazy z běžného života. Zeptejte se zkušených rádců. Auto moto, dům a byt, zahrada, vaření, zdraví, sport, PC, kutilství, společnost, móda, zvířata.
Franta007

Jak vyčistit potrubí ke kterému není přístup?

Nový příspěvek od Franta007 » 14 bře 2017 17:22

Ucpal se mi odpad někde pod sprchovým koutem. Mám ale spodek sprchového koutu obložen dlaždičkami a nechci kopat. Přístup k odtoku vody pro vyčištění jsem holt zanedbal. Jde vyčistit odpad ke kterému se nelze dostat a rozšroubovat odpadní trubku? Voda prostě neodtéká nejspíš tam budou zbytky mýdla a vlasů. U umyvadla si to čistím sám že rozeberu odpadní trubku ale tady k tomu není přístup.

Mudr.Lant

Nový příspěvek od Mudr.Lant » 14 bře 2017 17:27

Zkoušel jsi tlak, spirálu, chemii na odtokovém otvoru?

satam
zkušení rádci
Příspěvků 6475
Registrován 27 úno 2017 13:17

Nový příspěvek od satam » 14 bře 2017 17:28

Dá se koupit přípravek, zvaný Efekt turbočistič odpadů, s úspěchem ho používáme, ale nejsem si jistý, zda by dokázal vyčistit neprůchodný odpad.
Pokud to zkusíš, dodržuj pečlivě návod a používej ochranné pomůcky. Všechny takovéto čističe odpadů bývají na bázi hydroxidu sodného nebo podobné velmi silné žíraviny.
Když ti ani toto nepomůže a nedostaneš se tam fyzicky čisticí strunou (jakože přes sifon asi těžko), nejspíš ti nezbyde, než bourat :cry:

Odpovědět
  • Podobná témata
    Poslední příspěvek