Jak vyčistit potrubí ke kterému není přístup?
Jak vyčistit potrubí ke kterému není přístup?
Ucpal se mi odpad někde pod sprchovým koutem. Mám ale spodek sprchového koutu obložen dlaždičkami a nechci kopat. Přístup k odtoku vody pro vyčištění jsem holt zanedbal. Jde vyčistit odpad ke kterému se nelze dostat a rozšroubovat odpadní trubku? Voda prostě neodtéká nejspíš tam budou zbytky mýdla a vlasů. U umyvadla si to čistím sám že rozeberu odpadní trubku ale tady k tomu není přístup.
Dá se koupit přípravek, zvaný Efekt turbočistič odpadů, s úspěchem ho používáme, ale nejsem si jistý, zda by dokázal vyčistit neprůchodný odpad.
Pokud to zkusíš, dodržuj pečlivě návod a používej ochranné pomůcky. Všechny takovéto čističe odpadů bývají na bázi hydroxidu sodného nebo podobné velmi silné žíraviny.
Když ti ani toto nepomůže a nedostaneš se tam fyzicky čisticí strunou (jakože přes sifon asi těžko), nejspíš ti nezbyde, než bourat
Pokud to zkusíš, dodržuj pečlivě návod a používej ochranné pomůcky. Všechny takovéto čističe odpadů bývají na bázi hydroxidu sodného nebo podobné velmi silné žíraviny.
Když ti ani toto nepomůže a nedostaneš se tam fyzicky čisticí strunou (jakože přes sifon asi těžko), nejspíš ti nezbyde, než bourat
-
- Podobná témata
- Poslední příspěvek