Podvod ze stavebního sporeni

Všeobecná poradna pro dotazy z běžného života. Zeptejte se zkušených rádců. Auto moto, dům a byt, zahrada, vaření, zdraví, sport, PC, kutilství, společnost, móda, zvířata.
L.uu
člen
Příspěvků 1
Registrován 02 kvě 2017 16:14

Podvod ze stavebního sporeni

Nový příspěvek od L.uu » 02 kvě 2017 16:15

Dobrý den, mám na vás velice naledavy dotaz.Pred nějakou dobou sme se stali účastníky podvodu ze strany kamaráda a bankéře.Pan Jurkoviče si na nás vzal stavební spoření. Nakecany manželovi aby mu pomohl že čeká rodinu.Jelikoz sami máme malé dítě tak chtěl pomoci. Bankéř nám nakecal i s panem Jurkovcem že po třech měsících můžeme odejít z úvěru aniž bychom cokoliv dělali.Pouze že si máme zažádat a je to. Taky nás několikrát bankéř jak mě tak manžela ujišťoval že má aj Jurkovcem nadstandardní přijmi a že se nemusíme bat ze by neplatil nebo že by byli jakékoliv problemi.Posléze sme zjistili z vyvázat se s takového podvodu nejde jen tak. Banka po nás chce aby pan Jurkovcem doložil příjmy což podle znění bankéře předčasem měl nadstandartni což byla leš. Podařilo se nám zjistit že má všude pan Jurkovcem dluhy a v našem městě má jeden problém z občanem za druhým. Taky se nám podařilo zjistit že bankéř dostal peníze za to že nás pomůže se upsat takovémuto dluhu. Navíc pan Jurkovcem je Slovák. Na adrese kterou banka má se nezdržuje několik let, telefon který banka má je je neplatný. Sebral peníze s zdrhnul.nikdo ho už neviděl. Z bankou se nemůžeme na ničem domluvit. Navíc aby toho nebylo málo tak nám bylo bankéřem řečeno že se bude platit určitá částka nebo spíše že si bude pan Jurkovcem platit casku ale ono to nebyl jen úvěr ale i jakési dosporovani což mi sme vůbec nevěděli že byli ty úcty k placení dva. Vše činí částku přes 3000 s placení až do roku 2028. Sme s toho nestastni. Zaciname mít problémy s placením protože je to pro nás částka strašně vysoká a to nemluvě i rodině která se nám rozpada s každou upomínkou. Nikdy sme nedluzili něco co bychom neplatili. Vše se snažíme platit pravidelně. Nakonec sme se dozvěděli že peníze co si na nás vzal a spoření co paní Jurkovcovi platíme použil na koupi auta a nějakých pozemku v Praze ale to jsou jen spekulace. Můžete nám prosím poradit co máme dělat. Jestli tohle můžeme řešit přes váš. Už jsme něco podobného psala na banku u které se tohle odehrálo ale byl nám napsán dopis že více méně nám vše zamítají že máme platit a bankéř uvedl že mi lzeme. Děkuji Martenkova.Nevime co dělat.

Poznámka majitele:
Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Portu.cz a proto je doporučuji.
Portu.cz a proto je doporučuji.

Poznámka majitele:
Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Acema a proto je doporučuji.

nechápavá
člen
Příspěvků 491
Registrován 09 úno 2017 10:01

Nový příspěvek od nechápavá » 02 kvě 2017 19:38

To, že jste se nechali podvést žádnou banku zajímat nebude. Prostě budete muset platit. Zbytek budete muset řešit s právníkem.
Opravdu nechápu, že jste se rozhodli pomoct někomu, koho jste pořádně neznali. Protože v dnešní době je problém pomoct s financema i tomu o kom si myslíte, že dobře znáte.

Ann
člen
Příspěvků 6632
Registrován 06 črc 2016 09:33

Nový příspěvek od Ann » 03 kvě 2017 08:44

Určitě zajděte podvodníka nahlásit na policii, je možné že toho má víc a bude se podávat hromadná žaloba.

Jirka Král

Nový příspěvek od Jirka Král » 03 kvě 2017 10:10

Jít podat na policii trestní oznámení na podvod.

Poznámka majitele:
Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Portu.cz a proto je doporučuji.
Portu.cz a proto je doporučuji.

Poznámka majitele:
Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Acema a proto je doporučuji.

Odpovědět
  • Podobná témata
    Poslední příspěvek
  •    Spoření na důchod vyplatí se ?
       od Andrea25 » 05 dub 2016 07:17 »
    2 Příspěvků
    872 Zobrazení
    Poslední příspěvek od Čertík
    05 dub 2016 07:48
  •    Dodatečné vydání stavebního povolení?
       od petr » 27 srp 2017 08:43 »
    3 Příspěvků
    1039 Zobrazení
    Poslední příspěvek od petr
    27 srp 2017 10:51
  •    Jakou stavbu můžu postavit bez stavebního povolení?
       od Jáchym, Praha » 09 říj 2017 17:22 »
    5 Příspěvků
    3706 Zobrazení
    Poslední příspěvek od Jáchym, Praha
    09 říj 2017 21:10
  •    Je přistání na Měsíci podvod?
       od Luňák » 12 bře 2017 19:19 »
    2 Příspěvků
    835 Zobrazení
    Poslední příspěvek od Einstein
    07 čer 2017 16:39
  •    Měl bych nahlásit podvod?