Strouhat nebo šťouchat vařené brambory na knedlíky?

Všeobecná poradna pro dotazy z běžného života. Zeptejte se zkušených rádců. Auto moto, dům a byt, zahrada, vaření, zdraví, sport, PC, kutilství, společnost, móda, zvířata.
€va

Strouhat nebo šťouchat vařené brambory na knedlíky?

Nový příspěvek od €va » 02 lis 2017 18:22

Je lepší na bramborové knedlíky brambory vařené nastrouhat nebo našťouchat?




Mudr.Lant

Nový příspěvek od Mudr.Lant » 02 lis 2017 19:12

U nás se ještě horké rozšlehají mixérem, a jestli šťouchat nebo strouhat...? Záleží jako strukturu by měl knedlík mít. Některá kuchařka strouhá na hrubo, jiná lisuje.

Uživatelský avatar
Jitule
člen
Příspěvků 1592
Registrován 20 bře 2016 07:27

Nový příspěvek od Jitule » 03 lis 2017 09:34

Já raději brambory na knedlíky šťouchám, protože po nakrouhání se nemusí těsto propracovat úplně.

€va

Nový příspěvek od €va » 03 lis 2017 12:04

Díky za názor


Odpovědět
  • Podobná témata
    Příspěvků
    Zobrazení
    Poslední příspěvek