Jít k zubaři pod vlivem alkoholu?

Všeobecná poradna pro dotazy z běžného života. Zeptejte se zkušených rádců. Auto moto, dům a byt, zahrada, vaření, zdraví, sport, PC, kutilství, společnost, móda, zvířata.
posera

Jít k zubaři pod vlivem alkoholu?

Nový příspěvek od posera » 03 pro 2017 16:35

Nikdo mě nedostane k zubaři. Bude se zubaře zlobit pokud přijdu pod vlivem alkoholu? Jinak tam prostě nepůjdu. Bude učinkovat ta injekce na umrtvení zubu? Mám u dvou zubu zánět a potřebuji je vytrhnout.

Poznámka majitele:
Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Zdravestravovani.cz a proto je doporučuji.

satam
zkušení rádci
Příspěvků 6475
Registrován 27 úno 2017 13:17

Nový příspěvek od satam » 03 pro 2017 16:47

Tak nech oba záněty pěkně rozjet a pak budeš prosit, aby tě k tomu zubaři někdo rychle svezl.

Mudr.Lant

Nový příspěvek od Mudr.Lant » 03 pro 2017 16:49

To by byla ta nejhorší věc co bys udělal. Lékař by tě mohl odmítnout, a pokud ne, injekce na umrtvení by nezabrala, a odkud víš, že ty zuby potřebuješ vytrhnout? Lékař se rozhodne, zde je léčit, nebo jak říkáš, vytrhnout. Musíš překonat strach, a dokázat, že jsi chlap! Už jenom ke svému zdraví.

mowla
člen
Příspěvků 6210
Registrován 13 črc 2017 16:26

Nový příspěvek od mowla » 03 pro 2017 17:00

Pokud přijdeš pod vlivem, zubař tě možná i odmítne ošetřit, určitě ti ale nepíchne umrtvování!!!
A věř mi, že alkohol - pokud budeš schopen chodit, umrtvuje výrazně méně...
:lol: :lol:Poznámka majitele:Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Zdravestravovani.cz a proto je doporučuji.

Odpovědět
  • Podobná témata
    Poslední příspěvek