Všeobecná poradna pro dotazy z běžného života. Zeptejte se zkušených rádců. Auto moto, dům a byt, zahrada, vaření, zdraví, sport, PC, kutilství, společnost, móda, zvířata.
-
Jar
Nový příspěvek
od Jar » 28 led 2018 08:27
Proč musí být zavařené okurky v temnu? Zkazili by se na světle?
-
mowla
- člen
- Příspěvků 6210
- Registrován 13 črc 2017 16:26
Nový příspěvek
od mowla » 28 led 2018 08:45
Ne, nezkazily...
Ale vybledly by - až skoro do 'bíla'...
-
dabač
- člen
- Příspěvků 2273
- Registrován 06 črc 2016 14:10
Nový příspěvek
od dabač » 28 led 2018 08:56
mowla Ne, nezkazily...
Ale vybledly by - až skoro do 'bíla'...
Máš pravdu předsedo!Když se vnuk ženil tak druhý den si jeho kamarádi někteří léčily kocovinu a já jim nabídl domácí nakládačky a také kvašáky.No seděli venku a co zůstalu na tácu tak během asi hodiny byly bílé.A ta barva je v celku dost odpudivá tak to šlo na kompost.
-
Jar
Nový příspěvek
od Jar » 28 led 2018 09:33
I ty vybledle okurky jsou ale jedlé ne?
-
mowla
- člen
- Příspěvků 6210
- Registrován 13 črc 2017 16:26
Nový příspěvek
od mowla » 28 led 2018 09:51
Jar I ty vybledle okurky jsou ale jedlé ne?
Chuť se takřka nezmění - ale vizuálně už to není ono...
Představ si, že máš na talíři bílý pomeranč (a to se dá ještě - snad, okecat) nebo vejce s béžovým až černým bílkem a našedlým či nazelenalým žloudkem (a to je dobrota, když si 'zavřeš' nos)...
___
My, středoevropané, jsme poměrně konzervativní...
Nejen pokud jde o jídlo...
-
-
- 2 Příspěvků
- 439 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od mowla
25 led 2018 15:29
-
-
- 3 Příspěvků
- 905 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Paulie
06 bře 2017 23:33
-
-
- 2 Příspěvků
- 811 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od dabač
28 zář 2016 19:04
-
-
- 2 Příspěvků
- 990 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Lets
19 pro 2016 17:51
-
-
- 6 Příspěvků
- 1280 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Ann
10 úno 2017 18:44