Dabač (Joska) dobře podotkl, že přišlo na mowlova slova, že poradna půjde do kopru a víte proč? Protože Ann, společně se mnou, jsme sami zásobovali poradnu otázkami a že těch otázek byla spousta!
Vy jste jen s klidem odpovídali, někdy i tak, že se to nedalo ani číst. A že od včerejška není nová otázka? Ptáte se proč? Protože jsem s Ann přestal přispívat a to je ten váš kopr.
Víte dobře, jaká tu vládla nevraživost mezi mnou, satamem (Pavel promine), někdy s mowlou, ale díky tomu, že jsem se stal moderátorem, později i adminem, stav na poradně se zklidnil a dost dlouho se satam drží v mezích dobrého chování. Je vynikající češtinář, má obrovské zkušenosti, které by mohl dále předávat, ale komu? Dabači, Ann, mowlovi, mně?
Katrin, Mašínfíra Pepa, Bílá vlčice, Agent s teplou vodou...měli falešné profily a proč? Aby poradna nešla do kopru.
Jako admin jsem chtěl po technické stránce udělat poradnu podle vás, ale nepodařilo se, a ptáte se proč? Protože jste mi házeli klacky pod nohy. Vytvořil jsem na FB profil 24poradny, aby se tu nalákalo více lidí, což je pravda, ale ani jeden (možná nějaká výjimka) nepoložil otázku nebo se zaregistroval, až na madsha, které položila jeden dotaz a zmizla. Chtěli jste chat, že? Když se dal do provozu, tak jste měli tolik výhrad, že to nejde podle vašich představ, ale jak jsem to měl doladit, když tady nikdo nebyl? Tak jsem chat uzavřel. Chtěli jste založit nová fóra, ale také jste měli výhrady, chtěl jsem nechat změnit šablonu poradny, ale neuspěl jsem. Tady jsou prostě starší, myslel jsem i že moudřejší, ale nechci vás urazit slovem "staré struktury" a prostě se nic nebude měnit a tím to haslo.
To je snad vše na moji obhajobu a přeberte si to jak kdo chce.
Teď odeberu adminovi (mně) veškerou pravomoc a zruším jeho profil. Pokud dovolíte, chvíli posečkám s odstraněním mého profilu, abych si mohl přečíst případné vaše slova na vaší obhajobu.
Potom požádám....!
Poznámka majitele:
Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Zdravestravovani.cz a proto je doporučuji.

Poznámka majitele:
Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Acema a proto je doporučuji.