Všeobecná poradna pro dotazy z běžného života. Zeptejte se zkušených rádců. Auto moto, dům a byt, zahrada, vaření, zdraví, sport, PC, kutilství, společnost, móda, zvířata.
-
ledka
Nový příspěvek
od ledka » 27 črc 2016 10:34
Ještě nevím jestli budu dělat kapra na přírodno nebo jako řízek. Smaží se ale i s tou kůží?
Poznámka majitele:Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s
Zdravestravovani.cz
a proto je doporučuji.
-
dabač
- člen
- Příspěvků 2273
- Registrován 06 črc 2016 14:10
Nový příspěvek
od dabač » 27 črc 2016 11:05
Jsou strávníci co by kapra v kůži nevzali do pusy.Já tvrdím že to je to to pravé ořechové.Lehce obalit v mouce a smažit .přeji dobrou chuť.
-
ledka
Nový příspěvek
od ledka » 27 črc 2016 11:48
OK, už obaluji. Díky
-
Ann
- člen
- Příspěvků 6632
- Registrován 06 črc 2016 09:33
Nový příspěvek
od Ann » 27 črc 2016 12:37
Dobře děláš. :) Kapr by se měl jíst i s kůží, protože nejvíc tuku, který obsahuje zdraví prospěšné omega 3 mastné kyseliny je právě pod kůží. Stáhnutím se o to nejcennější v rybách připravíme.Poznámka majitele:Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s
Zdravestravovani.cz
a proto je doporučuji.
-
-
- 2 Příspěvků
- 1181 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Slávek 09
22 bře 2016 12:03
-
-
- 2 Příspěvků
- 1540 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Ralf
06 zář 2016 19:00
-
-
- 3 Příspěvků
- 15629 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od pepina
19 říj 2016 09:00
-
-
- 6 Příspěvků
- 2461 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od dabač
13 lis 2016 17:56
-
-
- 4 Příspěvků
- 1454 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Paulie
10 pro 2016 16:36