Všeobecná poradna pro dotazy z běžného života. Zeptejte se zkušených rádců. Auto moto, dům a byt, zahrada, vaření, zdraví, sport, PC, kutilství, společnost, móda, zvířata.
-
bernard
Nový příspěvek
od bernard » 08 zář 2016 20:18
Proč když koupím česnek a oloupu tak téměř na každém je tmavý flek ? To mi hned chuť přejde. To je nějaká česneková choroba? Můžu ho použít do jídla? Mám to vyfotit? Nebo víte o co se jedná? Už jsem zkusil všechny obchodní řetězce a je to všude.
-
Mudr.Lant
Nový příspěvek
od Mudr.Lant » 08 zář 2016 20:32
Stane se, že takové skvrny jsou i na česneku doma pěstovaném. Pokud stroužek nejeví proces hniloby, stačí tu nevkusnou část vyříznout.
-
Ralf
- člen
- Příspěvků 1378
- Registrován 22 bře 2016 19:18
Nový příspěvek
od Ralf » 08 zář 2016 20:39
Taky to na česneku vídávám, opravdu stačí odkrojit a použít.
-
Ann
- člen
- Příspěvků 6632
- Registrován 06 črc 2016 09:33
Nový příspěvek
od Ann » 09 zář 2016 07:45
Je to houbová choroba. Určitě ty napadené části vyřízni a vyhoď.
-
-
- 2 Příspěvků
- 877 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od prasák
06 čer 2016 09:48
-
-
- 2 Příspěvků
- 1068 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Lukyn
28 črc 2016 10:50
-
-
- 2 Příspěvků
- 972 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Ondrej
06 úno 2017 12:07
-
-
- 3 Příspěvků
- 1345 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Kubišová
18 čer 2017 12:00
-
-
- 1 Příspěvků
- 841 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Mudr.Lant
14 zář 2017 14:51