Polévka do teplé místo studené vody

Všeobecná poradna pro dotazy z běžného života. Zeptejte se zkušených rádců. Auto moto, dům a byt, zahrada, vaření, zdraví, sport, PC, kutilství, společnost, móda, zvířata.
Adriana

Polévka do teplé místo studené vody

Nový příspěvek od Adriana » 24 říj 2016 06:49

Dala jsem polévku z pytlíku místo do studené vody rovnou do vařící. Snažím se to rozmíchat. Co se může stát? Proč se musí dávat do studené vody? Je to houbová krémová polévka.




Uživatelský avatar
Sova
člen
Příspěvků 841
Registrován 13 čer 2016 10:37

Nový příspěvek od Sova » 24 říj 2016 06:50

Do studené vody se dává proto, aby se dobře rozpustila veškerá koření a další složky. Pokud ji dáš do vařící vody tak se ti nejspíš vytvoří hrudky.

Adriana

Nový příspěvek od Adriana » 24 říj 2016 06:51

To se mi právě stalo, ale snažím se je rozmíchat kvrdlačkou. Snad to dopadne dobře. Příště si to budu už pamatovat.

Uživatelský avatar
Paulie
člen
Příspěvků 1535
Registrován 16 úno 2016 08:21

Nový příspěvek od Paulie » 24 říj 2016 09:11

Pokud máš na obalu napsáno do studené, chce to dodržet postup. Složky se pak lépe rozpustí.


Odpovědět
  • Podobná témata
    Příspěvků
    Zobrazení
    Poslední příspěvek