Dělat každý den čerstvou cibulovou šťávu na krk?

Všeobecná poradna pro dotazy z běžného života. Zeptejte se zkušených rádců. Auto moto, dům a byt, zahrada, vaření, zdraví, sport, PC, kutilství, společnost, móda, zvířata.
Olga

Dělat každý den čerstvou cibulovou šťávu na krk?

Nový příspěvek od Olga » 16 bře 2017 12:46

Užívám na kašel čerstvou cibulovou šťávu s medem která se vždy po několika hodinách vytvoří z nakrájené cibule. Musí se dělat tato šťáva každý den čerstvá nebo lze použít tu z předešlého dne?




Uživatelský avatar
Paulie
člen
Příspěvků 1535
Registrován 16 úno 2016 08:21

Nový příspěvek od Paulie » 16 bře 2017 12:47

Každý den vytvářím při bolestech v krku tuto šťávu čerstvou. Měla by být čerstvá, bude i lépe chutnat.

nechápavá
člen
Příspěvků 491
Registrován 09 úno 2017 10:01

Nový příspěvek od nechápavá » 16 bře 2017 12:48

Z kolika cibulí ji děláš, že ji nestačíš využít?

Olga

Nový příspěvek od Olga » 16 bře 2017 12:51

Dělám z jedné velké cibule. Užívám ale pouze lžičku dvě denně.

Mudr.Lant

Nový příspěvek od Mudr.Lant » 16 bře 2017 12:57

Cibule s medem či cukrem se nedělá každý den čerstvá, vždyť se musí odležet, aby spustila šťávu, aspoň den a může se používat i několik dnů, pokud je uschována v chladu!


Uživatelský avatar
Jitule
člen
Příspěvků 1592
Registrován 20 bře 2016 07:27

Nový příspěvek od Jitule » 16 bře 2017 12:59

Já dělám cibulovou šťávou každý den čerstvou. Během několika hodin je šťávy dost.

Mudr.Lant

Nový příspěvek od Mudr.Lant » 16 bře 2017 13:07

Manželka, a nejen ona, dělala dětem na delší dobu a dělat se každý den s cibulí...., ale máš pravdu, cibule spustí i kratší dobu. :-y


Odpovědět
  • Podobná témata
    Příspěvků
    Zobrazení
    Poslední příspěvek