Všeobecná poradna pro dotazy z běžného života. Zeptejte se zkušených rádců. Auto moto, dům a byt, zahrada, vaření, zdraví, sport, PC, kutilství, společnost, móda, zvířata.
-
Mudr.Lant
Nový příspěvek
od Mudr.Lant » 23 bře 2017 04:39
Člověk v životě udělal mnoho rozhodnutí, které by se daly udělat jinak, lépe, jen se naskýtá otázka, které to rozhodnutí by bylo zásadní.
U mne to není manželství, vzdělání, koníčky, ale to, že jsem vzal do pusy první cigaretu.

. když to vezmu zpětně, co já ztratil zbytečně času, který jsem mohl věnovat k jiným, moudřejším aktivitám, co já utratil peněz za celou dobu (48 let), se nedá přesně spočítat...půl nebo dokonce celý milión? A v poslední době se to částečně podepsalo i na zdraví. Takže rozhodnutí nezačít s kouřením by bylo to zásadní v životě.

-
Einstein
- člen
- Příspěvků 645
- Registrován 31 led 2017 07:09
Nový příspěvek
od Einstein » 23 bře 2017 07:54
Určitě spoustu volovin v dětství kdy člověk chodí s partou a nic jinýho neuznává. Kdybych tu měl vypsat všechno tak by se to sem ani snad nevešlo :-). Nadělal jsem se volovin hodně. Dneska bych si za to nejraději nafackoval.
-
dabač
- člen
- Příspěvků 2273
- Registrován 06 črc 2016 14:10
Nový příspěvek
od dabač » 23 bře 2017 08:06
Mudr.Lant Člověk v životě udělal mnoho rozhodnutí, které by se daly udělat jinak, lépe, jen se naskýtá otázka, které to rozhodnutí by bylo zásadní.
U mne to není manželství, vzdělání, koníčky, ale to, že jsem vzal do pusy první cigaretu.

. když to vezmu zpětně, co já ztratil zbytečně času, který jsem mohl věnovat k jiným, moudřejším aktivitám, co já utratil peněz za celou dobu (48 let), se nedá přesně spočítat...půl nebo dokonce celý milión? A v poslední době se to částečně podepsalo i na zdraví. Takže rozhodnutí nezačít s kouřením by bylo to zásadní v životě.

Poznámka majitele:Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s
Zdravestravovani.cz
a proto je doporučuji.
-
-
- 1 Příspěvků
- 662 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od mowla
25 črc 2018 07:59
-
-