Co by nastalo v případě kdybych zjistila že za mě zaměstnavatel neplatí zdravotní a sociální pojištění? Musela bych to zaplatit ze svého?
Poznámka majitele:
Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s
Zdravestravovani.cz
a proto je doporučuji.
Poznámka majitele:
Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s
Portu.cz
a proto je doporučuji.
Portu.cz
a proto je doporučuji.
Co když zaměstnavatel neplatí zdravotní sociální pojištění ?
Pro úplnost jsem si dovolil odkaz: http://www.podnikatel.cz/clanky/kdyz-za ... s-problem/
Nebudu polemizovat s tvými argumenty, jsou naprosto v pořádku a je to pravda.
Ale já mluvím o katastrofickém scénáři (a to já vždy rád), kdy zaměstnavatel neplatí, pak jde do bankrotu, zanikne a ejhle, kdo nemá zaplacené zdravotní pojištění? Zaměstnavatel ne, ten už neexistuje! Sakra, přece pojišťovna nebude platit zdravotní péči za nepojištěného klienta A na koho se asi obrátí, No na toho jediného, z kterého to dostane, na pojištěnce. A abychom se nebavili jen tak do větru - takové přípda znám a pojištěncům nepomohlo vůbec nic Poznámka majitele:Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Zdravestravovani.cz a proto je doporučuji. Poznámka majitele:Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Portu.cz a proto je doporučuji. Poznámka majitele:Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Portu.cz a proto je doporučuji.
Ale já mluvím o katastrofickém scénáři (a to já vždy rád), kdy zaměstnavatel neplatí, pak jde do bankrotu, zanikne a ejhle, kdo nemá zaplacené zdravotní pojištění? Zaměstnavatel ne, ten už neexistuje! Sakra, přece pojišťovna nebude platit zdravotní péči za nepojištěného klienta A na koho se asi obrátí, No na toho jediného, z kterého to dostane, na pojištěnce. A abychom se nebavili jen tak do větru - takové přípda znám a pojištěncům nepomohlo vůbec nic Poznámka majitele:Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Zdravestravovani.cz a proto je doporučuji. Poznámka majitele:Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Portu.cz a proto je doporučuji. Poznámka majitele:Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Portu.cz a proto je doporučuji.
-
- Podobná témata
- Poslední příspěvek
-
- 2 Příspěvků
- 1543 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Čertík
18 kvě 2016 20:18
-
- 5 Příspěvků
- 2703 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od satam
19 lis 2017 11:47
-
-
Musím platit zdravotní a sociální pojištění i bez výdělku?
od Julie Kaufnerová » 10 kvě 2017 14:44 » - 8 Příspěvků
- 3093 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Mudr.Lant
10 kvě 2017 21:03
-
-
- 4 Příspěvků
- 1783 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od satam
07 čer 2018 06:44