Dá se využít nať z kedluben?

Všeobecná poradna pro dotazy z běžného života. Zeptejte se zkušených rádců. Auto moto, dům a byt, zahrada, vaření, zdraví, sport, PC, kutilství, společnost, móda, zvířata.


satam
zkušení rádci
Příspěvků 6475
Registrován 27 úno 2017 13:17

Nový příspěvek od satam » 22 dub 2017 10:36

Zajímavá otázka. Sice jsem to nezkoušel, ale kedluben je brukvovitá rostlina a její listy jsou (skoro) to samé, jako listy zelí,kapusty, květáku apod. Takže bych především vyzkoušel, jak chutnají (chuť se těžko předem odhaduje) a pokud vyhoví, myslím, že by šly zpracovat třeba na nějaký salát, při větším množství by šly snad i uvařit jako příloha - zelí, atp.
Ale upozorňuji, že nic z toho nemám vyzkoušené, takže experimentování je na tobě ;)

Uživatelský avatar
Einstein
člen
Příspěvků 645
Registrován 31 led 2017 07:09

Nový příspěvek od Einstein » 22 dub 2017 17:54

Mladé kousky natě normálně jím. Pozor ale na chemicky ošetřené rostliny. Vzdy nať důkladně opláchnu.


Odpovědět
  • Podobná témata
    Příspěvků
    Zobrazení
    Poslední příspěvek