Loupat jablka na štrúdl?

Všeobecná poradna pro dotazy z běžného života. Zeptejte se zkušených rádců. Auto moto, dům a byt, zahrada, vaření, zdraví, sport, PC, kutilství, společnost, móda, zvířata.
lenka k.

Loupat jablka na štrúdl?

Nový příspěvek od lenka k. » 27 dub 2017 14:15

Co máte vyzkoušené? Loupat jablka před krouháním na štrúdl nebo ne?




Mudr.Lant

Nový příspěvek od Mudr.Lant » 27 dub 2017 14:20

U nás se štrúdl dělá z nastrouhaných jablek se šlupkou.

satam
zkušení rádci
Příspěvků 6475
Registrován 27 úno 2017 13:17

Nový příspěvek od satam » 27 dub 2017 14:39

Jablka zásadně loupeme, náplň štrúdlu je pak jemnější, než se šlupkami.

Mudr.Lant

Nový příspěvek od Mudr.Lant » 27 dub 2017 14:45

Pod šlupkou je nejvíc vitamínu a vyhazovat je nazdařbůh...

Ann
člen
Příspěvků 6632
Registrován 06 črc 2016 09:33

Nový příspěvek od Ann » 27 dub 2017 15:51

Neloupu je. Ta slupka pečením změkne, vůbec tam nevadí.


Odpovědět
  • Podobná témata
    Příspěvků
    Zobrazení
    Poslední příspěvek