Příliš kyselá pomerančová šťáva

Všeobecná poradna pro dotazy z běžného života. Zeptejte se zkušených rádců. Auto moto, dům a byt, zahrada, vaření, zdraví, sport, PC, kutilství, společnost, móda, zvířata.
Klarinka

Příliš kyselá pomerančová šťáva

Nový příspěvek od Klarinka » 19 pro 2016 16:46

Co dělat s tím když je pomerančová šťáva čerstvě vymačkaná příšerně kyselá? Nechci tam dávat cukr cukr nesnáším.




Uživatelský avatar
Čertík
člen
Příspěvků 2691
Registrován 20 úno 2016 08:35

Nový příspěvek od Čertík » 19 pro 2016 16:47

Můžeš ji naředit trochou vody.

Ann
člen
Příspěvků 6632
Registrován 06 črc 2016 09:33

Nový příspěvek od Ann » 19 pro 2016 16:48

A nebo přidat trochu medu.

Lets

Nový příspěvek od Lets » 19 pro 2016 17:49

Také si tyto šťávy trochu ředím vodou. Jinak se mi z té kyselosti dělají boláky v puse.

Uživatelský avatar
Čertík
člen
Příspěvků 2691
Registrován 20 úno 2016 08:35

Nový příspěvek od Čertík » 20 pro 2016 08:15

Nebo můžeš šťávu naředit jinou ovocnou či zeleninovou šťávou. Například šťávou z mrkve nebo ze sladkých jablek.


Ann
člen
Příspěvků 6632
Registrován 06 črc 2016 09:33

Nový příspěvek od Ann » 20 pro 2016 09:57

Fakt je, že prodávané džusy v krabici jsou také ředěné.


Odpovědět
  • Podobná témata
    Příspěvků
    Zobrazení
    Poslední příspěvek