Všeobecná poradna pro dotazy z běžného života. Zeptejte se zkušených rádců. Auto moto, dům a byt, zahrada, vaření, zdraví, sport, PC, kutilství, společnost, móda, zvířata.
-
Klarinka
Nový příspěvek
od Klarinka » 19 pro 2016 16:46
Co dělat s tím když je pomerančová šťáva čerstvě vymačkaná příšerně kyselá? Nechci tam dávat cukr cukr nesnáším.
-
Ann
- člen
- Příspěvků 6632
- Registrován 06 črc 2016 09:33
Nový příspěvek
od Ann » 19 pro 2016 16:48
A nebo přidat trochu medu.
-
Lets
Nový příspěvek
od Lets » 19 pro 2016 17:49
Také si tyto šťávy trochu ředím vodou. Jinak se mi z té kyselosti dělají boláky v puse.
-
Čertík
- člen
- Příspěvků 2691
- Registrován 20 úno 2016 08:35
Nový příspěvek
od Čertík » 20 pro 2016 08:15
Nebo můžeš šťávu naředit jinou ovocnou či zeleninovou šťávou. Například šťávou z mrkve nebo ze sladkých jablek.
-
Ann
- člen
- Příspěvků 6632
- Registrován 06 črc 2016 09:33
Nový příspěvek
od Ann » 20 pro 2016 09:57
Fakt je, že prodávané džusy v krabici jsou také ředěné.
-
-
- 1 Příspěvků
- 550 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Mudr.Lant
14 bře 2018 15:16
-
-
- 2 Příspěvků
- 1086 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Hurry
18 bře 2017 07:48
-
-
- 2 Příspěvků
- 690 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Honza
31 bře 2017 19:12
-
-
- 2 Příspěvků
- 1024 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Mudr.Lant
01 kvě 2017 19:08
-
-
- 2 Příspěvků
- 978 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Andrea
09 kvě 2017 20:05