Tuhé maso z udírny?
Tuhé maso z udírny?
Někde se stala chyba při uzení masa. Maso po vyuzení byl příšerně tuhé že nešlo ani ukrojit. Mohlo to být tím, že jsem ho dal do udírny zmrzlé?
Re: Tuhé maso z udírny?
Až položíš normální otázku k tomuto tématu, byl bych ti nápomocen.
Re: Tuhé maso z udírny?
Potřeboval jsem rychle udit než bude tma , jenomže to maso jsem vyndal pozdě z mrazáku tak bylo zmrzlé. Zajímalo by mě jestli to má cenu zkusit ještě jednou ale s normálním masem a ne zmrzlé.
Re: Tuhé maso z udírny?
Veškeré maso k uzení musíš předem naložit a způsobů je několik.lukas k. ↑13 říj 2018 09:44Potřeboval jsem rychle udit než bude tma , jenomže to maso jsem vyndal pozdě z mrazáku tak bylo zmrzlé. Zajímalo by mě jestli to má cenu zkusit ještě jednou ale s normálním masem a ne zmrzlé.
Re: Tuhé maso z udírny?
Takový zmrzlý bůček musíš nechat rozmrazit při pokojové teplotě, nechat oschnout a teprve ho dát do vyhřáté udírny přeudit a protože je předuzený, stačí jen chvilka.lukas k. ↑13 říj 2018 11:02Ale tento bůček už byl předuzený z Globusu. Jenom že jsem ho dal do mrazáku.
-
- Podobná témata
- Příspěvků
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 3 Příspěvků
- 2868 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Mudr.lant
26 lis 2020 11:53