Musí se ohřát konzervy?

Všeobecná poradna pro dotazy z běžného života. Zeptejte se zkušených rádců. Auto moto, dům a byt, zahrada, vaření, zdraví, sport, PC, kutilství, společnost, móda, zvířata.
Pavel Hora

Musí se ohřát konzervy?

Nový příspěvek od Pavel Hora » 01 čer 2017 09:58

Musí se konzervy jako lančmít nebo fazole v rajské omáčce ohřívat?




Mudr.Lant

Nový příspěvek od Mudr.Lant » 01 čer 2017 10:05

Tak lančmít nebo masové konzervy se ohřívat nemusí, ale hotová jídla z konzervy určitě ano. Jinak si na nich nepochutnáš.

Pavel Hora

Nový příspěvek od Pavel Hora » 01 čer 2017 10:07

Myslím jestli se musí převařit aby byli poživatelné a neobsahovaly například salmonelózu nebo nepřevařenou mouku.

Mudr.Lant

Nový příspěvek od Mudr.Lant » 01 čer 2017 10:20

Hotová jídla, tedy konzervy prošly hygienickou kontrolou a ty můžeš zjistit, že konzerva je špatná, když je vyboulené víčko. V tomto případě je zkažený obsah.

Mudr.Lant

Nový příspěvek od Mudr.Lant » 01 čer 2017 10:25

... existují konzervy, kde je na etiketě uvedeno: Nutno tepelně zpracovat a tyto obaly je nutné převařit či propéct.


Odpovědět
  • Podobná témata
    Příspěvků
    Zobrazení
    Poslední příspěvek