Všeobecná poradna pro dotazy z běžného života. Zeptejte se zkušených rádců. Auto moto, dům a byt, zahrada, vaření, zdraví, sport, PC, kutilství, společnost, móda, zvířata.
-
Pavel Hora
Nový příspěvek
od Pavel Hora » 01 čer 2017 09:58
Musí se konzervy jako lančmít nebo fazole v rajské omáčce ohřívat?
-
Mudr.Lant
Nový příspěvek
od Mudr.Lant » 01 čer 2017 10:05
Tak lančmít nebo masové konzervy se ohřívat nemusí, ale hotová jídla z konzervy určitě ano. Jinak si na nich nepochutnáš.
-
Pavel Hora
Nový příspěvek
od Pavel Hora » 01 čer 2017 10:07
Myslím jestli se musí převařit aby byli poživatelné a neobsahovaly například salmonelózu nebo nepřevařenou mouku.
-
Mudr.Lant
Nový příspěvek
od Mudr.Lant » 01 čer 2017 10:20
Hotová jídla, tedy konzervy prošly hygienickou kontrolou a ty můžeš zjistit, že konzerva je špatná, když je vyboulené víčko. V tomto případě je zkažený obsah.
-
Mudr.Lant
Nový příspěvek
od Mudr.Lant » 01 čer 2017 10:25
... existují konzervy, kde je na etiketě uvedeno: Nutno tepelně zpracovat a tyto obaly je nutné převařit či propéct.
-
-
- 2 Příspěvků
- 1171 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od prasák
22 srp 2016 21:02
-
-
- 2 Příspěvků
- 745 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Edí
26 bře 2017 10:26
-
-
- 8 Příspěvků
- 1148 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Mudr.Lant
11 led 2018 17:28
-
-
- 3 Příspěvků
- 1627 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Čertík
10 črc 2016 09:39
-
-
- 2 Příspěvků
- 1151 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Ralf
15 črc 2016 10:04